Photos: 40 κλικ από τον Χριστουγεννιάτικο χορό της Βασίλισσας της Θράκης στο «Κτήμα»

 

Μια υπέροχη βράδια έζησαν την περασμένη Παρασκευή, όσοι έδωσαν το «παρών» στον φετινό Χριστουγεννιάτικο χορό της Βασίλισσας της Θράκης, αφού έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν και το μενού είχε και… πάρτι έκπληξη.

Αρκετές ήταν οι παρουσίες, όχι μόνο από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, αλλά και από όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο γενικότερα. Συγκεκριμένα, η μεγάλη ομάδα του Νομού, ο ΑΟΞ εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή του Μίλαν Ράσταβατς, τον πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου, τον τιμ μάνατζερ Κώστας Τσαλίκης και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου, ενώ στο τραπέζι των παραπάνω ήταν και ένας ακόμη φίλος του κόουτς της Ξάνθης, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων της Σερβίας Γκόραν Τζόροβιτς.

Φυσικά παρούσες ήταν και οι δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής, ο Άρης Αβάτου και ο Ορφέας Ξάνθης, που εκπροσωπήθηκαν ο μεν πρώτος από τους Γιάννη Μπόσβελη και Κυριάκο Κετσιεμενίδη, ο δε δεύτερος από τους Μπάμπη Χατζημεστή, Παναγιώτη Καμαράκη. Από την άλλη εκεί ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης, αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γιάννης Δαλακούρας.

Οι Βασίλισσες τίμησαν για την προσφορά του στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο τον Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και τις Αθανασία Κρουστάλη και Τασία Λαζαρίδου για την προσφορά τους στον σύλλογο. Όπως φυσικά και τον εμπνευστή, δημιουργό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης, και Υπεύθυνο της ομάδας, Απόστολο Κουτρουλό.

Εκτός από το άφθονο φαγητό, το καλό κρασί, τη μουσική και το χωρό, το μενού είχε και… πάρτι έκπληξη για την αρχηγό της ομάδας, την Ελισσάβετ Ναλμπάντη που είχε εκείνη την ημέρα τα γενέθλιά της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον Στέφανο Ναλμπάντη: