ΕΠΣ Έβρου: Με την έλευση του 2018 τα αναβληθέντα παιχνίδια σε Α’ και Β’ Κατηγορία

 

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για το 2017 στην ΕΠΣ Έβρου. Τα αναβληθέντα την προηγούμενη Κυριακή παιχνίδια σε Α’ και Β’ Κατηγορία δεν πρόκειται να διεξαχθούν πριν την έλευση του νέου έτους, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Υπενθυμίζεται ότι δεν διεξήχθησαν λόγω των καιρικών συνθηκών τα παιχνίδια Ενωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης – Ένωση Άνθειας Αρίστεινου για την 10η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας την περασμένη Κυριακή, όπως και το ματς ΑΟ Μαναστηρακίου – ΑΕΚ Έβρου για τον Νότιο Όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Αρχικά είχε υπάρξει μια σκέψη να γίνουν τα ματς την Τετάρτη (χθες), αλλά δεδομένου ότι διανύουμε χριστουγεννιάτικη περίοδο με την αγορά ανοιχτή σε συνεχές ωράριο ενώ πρόκειται για ερασιτέχνες παίκτες, αποφασίστηκε να μην συμβεί κάτι τέτοιο, χώρια που είχαν αγώνα και οι Μεικτές.

Φυσικά για τους ίδιους λόγους κρίνεται αδύνατο να οριστούν τα ματς μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, Έτσι οι αναμετρήσεις πάνε, καιρού επιτρέποντος, πιθανότατα για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, με την έναρξη του β’ γύρου να προγραμματίζεται μια εβδομάδα μετά.