ΕΠΣ Θράκης: Μάχη Μπόζη, Ογκουνσότο στην κορυφή! Οι σκόρερς της Α’ Κατηγορίας στο φινάλε του πρώτου γύρου

 

Συναρπαστικό αναμένεται και φέτος το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Θράκης με την Δόξα Γρατινής να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια χειμώνα με το τέλος του πρώτου γύρου, ωστόσο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ακόμα 4 ομάδες, το Κόσμιο, ο Ίασμος, η Ελπίδα Σαπών και οι Αγ. Θεόδωροι  να είναι στο κόλπο του πρωταθλήματος, όπου όλα θα κριθούν στα πλεί οφ όπως και πέρυσι όπου η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Καλύτερεις επιθέσεις του πρωταθλήματος με 34 τέρματα μέχρι στιγμής αυτή της Γρατινής, με τον Ίασμο να έχει 30 και το Κόσμιο 27, και όπως είναι επόμενο αυτό φαίνεται και στον πίνακα των σκόρερ όπου στις πρώτες θέσεις ξεχωρίζουν παίκτες των ομάδων αυτών συν τον Ερκάν της Ελπίδας ΣΑπών που ωστόσο τραυματίστηκε και έχει χάσει αρκετούς αγώνες.

Συγκεκριμένα στην κορυφή βρίσκεται ο συνήθης ύποπτος και πάντα στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια Δημήτρης Μπόζης της Δόξας Γρατινης με 10 τέρματα, και με δυο πίσω με γκολ τον ακολουθεί η ατραξίον του πρωταθλήματος, ο Πατρικ Ογκουνσότο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ενώ 7 έχει ο Χρήστος Γιαννακιτζίδης του Μέγα Αλέξανδρου και αυτός που επέστρεψε και αυτός στην ομάδα μετά το μικρό διάλειμμα στους Προσκυνητές στην Γ’ Εθνική.

Από κοντά με 6 τέρματα ακολουθούν ο μπόμπερ της Θράκης Αμέτ Ερκαν της Ελπίδας Σαπών που επιστρέφει από το 2018 στα γήπεδα, ο Βαγγέλης Χατζητουλούσης του Κοσμίου, ο Διονύσης Κυριακόπουλος της Γρατινής και ο Δημήτρης Ανδρίκου της Δόξας Σώστη .

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερς του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης

10 τέρματα: Μπόζης (Δόξα Γρατινής)

8 τέρματα: Πάτρικ Ογκουνσότο (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου)

7 τέρματα: Γιαννακιτσίδης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου)

6 τέρματα: Κυριακόπουλος (Δόξα Γρατινής), Χατζητουλούσης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Αμέτ Ερκάν (Ελπίδα Σαπών), Ανδρίκου (Δόξα Σώστη)

5 τέρματα: Χατζίδης (ΠΑΟΚ Κομοτηνής), Μουρατίδης (Αναγέννηση Παγουρίων), Ροδουσάκης (Κομψάτος Πολυάνθου), Σεφκέτ Σελήμ (Δόξα Γρατινής)