Γ’ Εθνική: Ξέσπασμα Στοάκη για Κομοτηναίους και φοιτητές που χλευάζουν «επειδή ακολουθήσαμε τον γ@μ#μένο δρόμο της καρδιάς»

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook προχώρησε ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Βασίλης Στοάκης μετά την ήττα της Κυριακής από τη ΜΕΝΤ.

Ο εκ Διδυμοτείχου προπονητής των κιτρινόμαυρων κάνει λόγο για Κομοτηναίους και φοιτητές που απολαμβάνουν τους αγώνες από την κερκίδα «σχολιάζοντας και χλευάζοντας τα παιδιά που παίζουν και τους προπονητες», ενώ ο ίδιος και οι συνεργάτες του ενώ θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, «ακολουθησαμε τον γ@μ#μενο δρόμο της καρδιάς που δεν ήθελε να αφήσουμε την ομάδα να διαλυθεί».

Ο Στοάκης προσθέτει ότι παρά την πικρία, «εγώ ο Μουράτ και από έξω ο Μανώλης θα παλεύουμε μέχρι τις 20 Μάϊου για να πετύχουμε τον στόχο». Και καταλήγει: «Άλλωστε το έχω ξαναπεί πως “καλύτερα στενοχωρημένος παρά τίποτα”. Και απο γ@μ#μενα τίποτα έχω χορτάσει όσα χρόνια ασχολούμαι με το μπάσκετ». Αναλυτικά, το μήνυμά του έχει ως εξής:

Σήμερα δυστυχώς δεν καταφέραμε να κλείσουμε την χρόνια με νίκη απέναντι στην ΜΕΝΤ. Κάθε αγώνας και μάχη…

Αλλωστε αυτή η μάχη ξεκίνησε από τις αρχές Ιουνίου όταν και μαζί με τον Μουράτ αναλάβαμε την ομάδα έχοντας στην σύνθεση Κανέναν παίχτη. Με συνεχη αγώνα και πολλή προσπάθεια φτιάξαμε ένα αξιόμαχο ρόστερ με πάρα πολλές δυσκολίες. Ενώ θα μπορούσαμε σαν κάποιους Κομοτηναιους και φοιτητες να απολαμβάναμε τον αγώνα στην κερκιδα, σχολιάζοντας και χλευάζοντας τα παιδιά που παίζουν και τους προπονητες, εμείς ακολουθησαμε τον γ@μ#μενο δρόμο της καρδιάς που δεν ήθελε να αφήσουμε την ομάδα να διαλυθεί. Αυτόν που μας κρατάει ώρες στο γήπεδο, με παιδια που παλεύουν με κοινο στόχο , μέσω τραυματισμών και ατυχιων , χάνοντας στην ουσία τις Κυριακές μας.

Έτσι λοιπόν παρά την πικρία ξέρω ότι εγώ ο Μουρατ και από έξω ο Μανώλης θα παλεύουμε μέχρι τις 20 Μαϊου για να πετύχουμε τον.στοχο. Άλλωστε το έχω ξαναπεί πως “καλύτερα στενοχωρημένος παρά τίποτα”. Και απο γ@μ#μενα τίποτα έχω χορτάσει όσα χρόνια ασχολούμαι με το μπάσκετ.

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και με λιγότερα κόμπλεξ.