ΕΠΣ Ξάνθης: Προς ματαίωση το εξ’ αναβολής β’ ημίχρονο του Ηρακλή Ζυγού με την Ασπίδα λόγω… έλλειψης παικτών

 

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν λίγα λεπτά πριν την έναρξη του εξ’ αναβολής δευτέρου ημιχρόνου του παιχνιδιού της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στον Ηρακλή Ν. Ζυγού και την Ασπίδα Ξάνθης που είχε διακοπεί στο ημίχρονο την Κυριακή λόγω βροχόπτωσης και ορίστηκε να διεξαχθεί Δευτέρα μεσημέρι.

Συγκεκριμένα η ΕΠΣ Ξάνθης όρισε το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής να διεξαχθεί στις 3.00 το μεσημέρι από το σημείο της διακοπής με το σκορ στο 2-2 και τις δυο ομάδες να συνεχίζουν με 10 παίκτες, ωστόσο δεν υπολόγισε ότι λόγω των γιορτών και του συνεχόμενου ωραρίου πλέον στα καταστήματα αφού η αγορά είναι ανοιχτή, οι περισσότεροι παίκτες δουλεύουν και… δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο γήπεδο καθότι ερασιτέχνες άλλωστε πουν δεν μπορούν να απουσιάσουν από τις δουλειές τους για να παίξουν μπάλα.

Η πρωτοπόρος Ασπίδα θα έχει αρκετές απουσίες, αλλα μάλλον θα μπορέσει να κατέβει κανονικά έστω με διαφορετική εντεκάδα ή αν θέλετε δεκάδα και χωρίς τερματοφύλακα, αφου αποβλήθηκε ο Χατζηγεωργίου και ο αναπληρωματικός πορτιέρο εργάζεται. Το θέμα ωστόσο είναι ότι όλα δείχνουν ότι δεν θα κατέβει καν να αγωνιστεί ο γηπεδούχος Ν. Ζυγός, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, θέλοντας να τονίσει με τον τρόπο αυτόν την ξεκάθαρη διαφωνία του με την απόφαση της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αν και μπορούσε να μαζέψει έστω 10 παίκτες για να κατέβει να αγωνιστεί, τελικά οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν σύμφωνα με πληροφορίες να μην κατέβει καθόλου στο παιχνίδι και μοιραία να ηττηθεί στα χαρτιά. Μένε να φανεί στα επόμενα λεπτά αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, όλα πάντως δείχνουν ότι το ματς δεν θα ξεκινήσει ή αν θέλετε επαναρχίσει, αλλά αντιθέτως θα έχει ένα άδοξο τέλος. Σε λίγο περισσότερα…