Εκλέχθηκε η νέα διοίκηση του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ! Τζάτζος και Κεχαγιάς τα νέα μέλη της

 

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Παλαιμάχων παικτών του ΑΟΞ, στα γραφεία το συλλόγου, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, η οποία έχει μερικές αλλαγές, αφού έχουν προστεθεί μερικοί ακόμα παίκτες – κεφάλαια για την ιστορία της ομάδας σε αυτή.

Στις σημερινές εκλογές συμμετείχαν τα περισσότερα μέλη του συλλόγου, και τα αποτελέσματα της έχουν αρκετό ένδιαφέρον. Συγκεκριμένα, από το Διοικητικό σχήμα του Συλλόγου Παλαιμάχων αποχώρησαν τα μέχρι πρότινος μέλη της, Μαυρουδής Τραχανούδης και Στέλιος Ναβροζίδης, ενώ παρέμειναν έξι μέλη μέλη που βρίσκονταν και στο περσινό σχήμα. Αυτά είναι ο Μπάμπης Χατζημεστής, ο Στάθης Πανίδης, ο Στέφανος Χατζηθεοδωσίου, ο Μανώλης Μουστάκης, ο Γιάννης Δημητριάδης και ο Σάκης Καρασερίδης.

Βέβαια σε αυτό προστέθηκαν τρία νέα μέλη, και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος των ακαδημιών του ΑΟΞ Νίκος Κεχαγιάς, ο ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Μάκης Τζάτζος και ο Νίκος Μαυρομάτης. Πλέον, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα συνεδριάσει η νέα διοίκηση, για να συγκροτηθεί σε σώμα και να ανατεθούν αρμοδιότητες σε κάθε ένα από τα μέλη της.