Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με παιχνίδια σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική δράση για το 2017 για τις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ.

Στην Α2 Γυναικών η Ασπίδα Ξάνθης δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη και φιλοδοξεί να το κάνει στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2017 απέναντι όμως σε έναν ισχυρό αντίπαλο, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας αρχίζει στο Εύμοιρο στις 13:00.

Στα άλλα ματς της 10ης αγωνιστικής έχουμε Τιτάνες Δράμας – Άρης Θεσσαλονίκης, Απόλλων Καλαμαριάς – Αναγέννηση Ν. Ρυσίου,  Πανσερραϊκός – Ναύαρχος Βότσης, Ολύμπια Λάρισας – Σταυρούπολη και Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕ Πυλαίας. Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Για τη Β’ Εθνική, το ανδρικό τμήμα της Ασπίδας Ξάνθης θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει την αδύνατη Γέφυρα με στόχο την νίκη ώστε να  αποχαιρετήσει το 2017 με τον ιδανικό τρόπο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα για την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Ανδρών: Χαρ. Τρικούπης – Φάρσαλα, Χαλκηδόνα-Στρατώνι, Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου-Ερμής Λαγκαδά, Ελίμεια-Μαχητές Δόξα Πεύκων, Τιτάνες Παλαμά-Ανατόλια, Καβάλα-Αγρίνιο (ρεπό: Ίκαροι Σερρών). Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Για τη Γ’ Εθνική Ανδρών, τέλος, δύσκολα παιχνίδια έχουν το απόγευμα ο ΓΑΣ και η ΑΕ Κομοτηνής . Οι μεν κιτρινόμαυροι υποδέχονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής τη δεύτερη της βαθμολογίας ΜΕΝΤ, οι δε παίκτες του Νεοκλή Λεμονίδη ταξιδεύουν στη Σίνδο για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Αστέρα.

Η 10η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί σε δύο δόσεις, αφού ένα παιχνίδι έχει οριστεί για την προσεχή Τετάρτη και με αυτό θα πέσει η αυλαία για το 2017. Συνοπτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα: Μακεδονικός – Κένταυρος Καλλικράτειας, ΓΣ Ελευθερούπολης – ΠΣ Ευκαρπίας, Αίας Ευόσμου – Απόλλων Καλαμαριάς, Μαντουλίδης – Ορφέας Ν. Σκοπού και την Τετάρτη ΑΟ Πολυγύρου – ΧΑΝΘ. Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.