LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Γέφυρα – Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Κομοτηνής – ΜΕΝΤ και Αστέρας Σίνδου – ΓΑΣ Κομοτηνή

 

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη στους τρεις αγώνες των ομάδων της Θρκης στα ανδρικά εθνικά πρωταθλήματα, Γέφυρα – Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Κομοτηνής – ΜΕΝΤ και Αστέρας Σίνδου – ΓΑΣ Κομοτηνή, με τα οποία ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική δράση για το 2017 στο μπάσκετ.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες Γέφυρα – Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Κομοτηνής – ΜΕΝΤ και Αστέρας Σίνδου – ΓΑΣ Κομοτηνή για τα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής Μπάσκετ ο πρώτος και της Γ’ Εθνικής οι άλλοι δύο.

Ωρα 16:25  Θυμίζουμε ότι πριν λίγο για την Α2 Γυναικών η Ασπίδα Ξάνθης ηττήθηκε στο Εύμοιρο από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Θεσσαλονίκης, περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:29  Για τη Β’ Εθνική, το ανδρικό τμήμα της Ασπίδας Ξάνθης θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει την αδύνατη Γέφυρα με στόχο την νίκη ώστε να  αποχαιρετήσει το 2017 με τον ιδανικό τρόπο.

Ωρα 16:33  Συνοπτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα για την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Ανδρών: Χαρ. Τρικούπης – Φάρσαλα, Χαλκηδόνα-Στρατώνι, Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου-Ερμής Λαγκαδά, Ελίμεια-Μαχητές Δόξα Πεύκων, Τιτάνες Παλαμά-Ανατόλια, Καβάλα-Αγρίνιο (ρεπό: Ίκαροι Σερρών).

Ωρα 16:37  Για τη Γ’ Εθνική Ανδρών, δύσκολα παιχνίδια έχουν  ο ΓΑΣ και η ΑΕ Κομοτηνής . Οι μεν κιτρινόμαυροι υποδέχονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής τη δεύτερη της βαθμολογίας ΜΕΝΤ, οι δε παίκτες του Νεοκλή Λεμονίδη ταξιδεύουν στη Σίνδο για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Αστέρα.

Ωρα 16:39  Η 10η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί σε δύο δόσεις, αφού ένα παιχνίδι έχει οριστεί για την προσεχή Τετάρτη και με αυτό θα πέσει η αυλαία για το 2017.

Ωρα 16:41 Συνοπτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα: Μακεδονικός – Κένταυρος Καλλικράτειας, ΓΣ Ελευθερούπολης – ΠΣ Ευκαρπίας, Αίας Ευόσμου – Απόλλων Καλαμαριάς, Μαντουλίδης – Ορφέας Ν. Σκοπού και την Τετάρτη ΑΟ Πολυγύρου – ΧΑΝΘ.

Ωρα 16:45 Σε ένα τέταρτο ξεκινά το ματς της Ασπίδας Ξάνθης ενώ στις 18:00 τα παιχνίδια των ομάδων της Κομοτηνής.

Ωρα 17:21  Κακό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο για την Ασπίδα. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΚΣ Γέφυρας – Ασπίδα Ξάνθης 25-15

Ωρα 17:30 Σε μισή ώρα ξεκινούν και τα παιχνίδια της ΑΕ Κομοτηνής και του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ωρα 17:49 Διατηρεί το προβάδισμα κοντά σε διψήφιο νούμερο η γηπεδούχος ομάδα στο ματς με την Ασπίδα, με το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΚΣ Γέφυρας – Ασπίδα Ξάνθης 48-40.

Ωρα 17:59  Τζάμπολ σε ένα λεπτό και στα δυο ματς των ομάδων της Κομοτηνής, ΑΕΚ – ΜΕΝΤ και Αστερας Σινδου – ΓΑΣ.

Ωρα 18:22  Στην Σινδο ο τοπικός Αστέρας προηγείται στο τέλος του δεκαλέπτου με ένα καλάθι διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Αστέρας Σίνδου – ΓΑΣ 26-24

Ωρα 18:25  Για την Β’ Εθνική η Ασπίδα Ξάνθης μειώνει πλέον σε απόσταση βολής με την συμπλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Γέφυρα – Ασπίδα Ξάνθης 59-56

Ωρα 18:44  Στην Κομοτηνή, τέλος για την δεύτερη περίοδο με την ΑΕΚ να είναι πίσω στο σκορ αλλά να μην έχει ξεφύγει η ΜΕΝΤ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής – ΜΕΝΤ 33-37

Ωρα 18:48 Στην Σινδο ο ΓΑΣ πέρασε μπροστά με το τέλος του πρώτου μέρους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Αστέρας Σίνδου – ΓΑΣ 35-39

Ωρα 18:54  Δεν τα κατάφερε η Ασπίδα τελικά, αφού πληρωσε το κακό πρώτο δεκάλεπτο. Τελικό αποτέλεσμα: ΚΣ Γέφυρας – Ασπίδα Ξάνθης 73-63

Ωρα 18:57  Στην Κομοτηνή η ΑΕ Κομοτηνής βράβευσε στο ημίχρονο τους αθλητές από το τμήμα άρσης βαρών του συλλόγου που διακρίθηκαν την περασμενη εβδομάδα κερδίζοντας μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ωρα 19:01  Θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:06  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:11  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:14  Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:21 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:43  Στην Κομοτηνή τέλος τρίτου δεκαλέπτου, είμαστε στ ίδιο σημείο με το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπροστά αλλά με μόλις 4 πόντους, όλα ανατρέπονται. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – ΜΕΝΤ 55-59

Ωρα 19:48  Δεν έχιυμε δυστυχώς ενημέρωση για το τι γίνεται στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ωρα 19:52  Πέντε λεπτά πριν τη λήξη στην Κομοτηνή δείχνει να καθαρίζει το ματς η ΜΕΝΤ, προηγείται με 59-67 της ΑΕ Κομοτηνής αλλά έχει δρόμο ακόμα.

Ωρα 19:58  Μειώνει πάλι στους τέσσερις η ΑΕ Κομοτηνής τρία λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στο 66-70 το σκορ αυτή τη στιγμή.

Ωρα 20:03  Τελος του αγωνα στην Σινδο με μεγάλη νίκη για τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Τελικό αποτέλεσμα: Αστέρας Σίνδου – ΓΑΣ Κομοτηνη 69-71

Ωρα 20:09  Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή. Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή η ΑΕΚ. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής – ΜΕΝΤ 73-79