Γ’ Εθνική: Ο Νέστος «έπνιξε» σε ένα τρίλεπτο την Δόξα Προσκυνητών που προηγήθηκε στα μισά του β’ ημιχρόνου αλλά δεν άντεξε

 

Σημαντικό τρίποντο μέσα στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης απέσπασε ο Νέστος Χρυσούπολης που βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Δόξα Προσυνητών κόντρα στην ροή του αγώνα, ωστόσο η εμπειρία του τον  βοήθησε μέσα σε τρία λεπτά να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση κόντρα στο νεανικό συγκρότημα του Νίκου Μπαχαρίδη.

Ο Σιχλοιμίρης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους Ροδοπίτες στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το σουτ του Δραγανίδη, την κόντρα σε αμυντικό και το ωραίο διαγώνιο σουτ που έπιασε και καρφώθηκε στην δεξιά γωνία του Αθανασίου. Το γκολ αυτό ήρθε ωστόσο κόντρα στην μέχρι τότε ροή του ματς, που ήθελε τους Προσκυνητές να είναι αρκετά νωθροί και τον Νέστο να έχει χάσει αρκετές ευκαιρίες στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης.

Τελικά ο νεανικός ενθουσιασμός μετά το άνοιγμα του σκορ στοίχισε στην Δόξα, καθώς ο Νέστος με την εμπειρία του κατάφερε να πετύχει στα εναπομείναντα λεπτά την ανατροπή. Αφού πρώτα συνήλθε από το σοκ, αρχικά στο 78’ και στην συνέχεια στο 80’ πέτυχε τα γκολ της ανατροπής με κεφαλιά του Παυλακάκη μετά από φάουλ του Ξανθιώτη Τσανακτσόγλου και πλασέ του Κρολ από ασίστ του Μιχαηλίδη.

Πάντως η Δόξα Προσκυνητών κυνήγησε στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας και έχασε μια διπλή ευκαιρία στην εκπνοή. Νωρίτερα ωστόσο στο παιχνίδι ο Νέστος είχε την ευκαιρία να ανοίξει και να καθαρίσει από την αρχή σχεδόν το ματς. Στο 7’, στο 10’ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους χάθηκαν δυο καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους του Νέστου, όλες  με σουτ του Κόβατση που το πρώτο πέρασε άουτ, το δεύτερο απέκρουσε σε κόρνερ ο  γκολκίπερ των Προσκυνητών και το τρίτο βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων αν και υπήρχαν αμαρκάριστοι συμπαίκτες του στην περιοχή. Λίγο μετά το 20λεπτο ο Παπαδόπουλος προσπάθησε επίσης με σουτ να απειλήσει αλλά ο Νικολίτσας εντυπωσιακά παραχώρησε κόρνερ και το μόνο ουσιαστικό που είχε να επιδείξει η Δόξα ήταν ένα λίγο άστοχο σουτ του Σιχλοιμίρη στο 32ο λεπτό.

Καλές ευκαιρίες είχη η καβαλιώτικη ομάδα και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μπαντάνη να σουτάρει άστοχα στο 48′ και τον Κρολ να σουτάρει εύστοχα μεν αλλά να διώχνει ο Νικολίτσας δυο λεπτά αργότερα με την μπάλα να ακουμπά ελαφρά και στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Νικολίτσας έσωσε την εστία του και στο 62’ σε σουτ του Μαϊντανού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδηρόπουλος που είχε για βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κίτσο, όλοι της ΕΠΣ Έβρου. Από την αρχή είχαν εκφραστεί αμφιβολίες για την διεξαγωγή του ματς αλλά ο διαιτητής έλαβε την απόφαση να ξεκινήσει, παρά τα πολλά νερά σε συγκεκριμένα σημεία του αγωνιστικού χώρου ο οποίος πάντως καθαρίστηκε με αντλίες που αφαίρεσαν τα πολλά νερά το δίωρο πριν την έναρξη του ματς.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πατούλιας (90+1’ Γαβριήλ), Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Βελή Μεμέτ Χακάν (55’  Κελεσίδης), Τρίχας, Δραγανίδης, Κρεμμυδας (46′ Καραγιαννίδης), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Καρυπίδης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Παυλακάκης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Μαϊδανός (68′ Μιχαηλίδης), Παπαδόπουλος (72′ Τσάκωνας), Κρολ, Κοβάτσης (90+3′ Μούτσα), Αρέτας (65′ Τσανακτσόγλου).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ