LIVE από τη Φελώνη για τη Γ’ Εθνική: Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την εξέλιξη στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου. 

Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη στο παιχνίδι που θα κρίνει ενδεχομένως και τον πρωταθλητή χειμώνα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ώρα 14:25 Μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:29 Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος», το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:32 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:35 Τρίτος χορηγός από το Διδυμότειχο η KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, που συνδυάζει την τέχνη με την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Ειδικεύεται σε  γάμους και βαφτίσεις σε όλον τον Έβρο (αλλά και σε όλη την Ελλάδα) και αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις στιγμές. Μπορείτε να δείτε δείγμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο instagram με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:38  Τέταρτος χορηγός είναι το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 14:41 Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 14:44 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:47 Περνάμε στους χορηγούς από την πόλη της Κομοτηνής. Πολύτιμη λοιπόν στην μετάδοση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:50 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 14:54 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:58 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Χαραλαμπάκης από την ΕΠΣ… Ηρακλείου, και θα έχει ως βοηθούς τους Τζιώτζιο και Δημητριάδη του συνδέσμου της ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 15:01 Παμε για την σέντρα στο γήπεδο της Φελώνης!

1′ Εναρξη του αγώνα

5′ Με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου, το παιχνίδι δείχνει να έχει γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες βέβαια να μην έχουν καταφέρει να πατήσουν ακόμα την αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις.

7′ Ωραία ενέργεια του Παύλου Ευθυμιάδη, που πέρασε δύο αντιπάλους του, όμως το σουτ του δε πέρασε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

15′ Γκοοοοοοοολ για τον Άρη Αβάτου!! Ο Σαρηγιαννίδης εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ από αριστερά, ο Παπαδιώτης πήρε την κεφαλιά και έβαλε μπροστά τον Άρη! Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0!

21′ Ο Άρης Αβάτου αφότου προηγήθηκε κι έπειτα, κλείνει καλά τους χώρους και δεν επιτρέπει στον Απόλλωνα να απειλήσει εύκολα.

26′ Προσπαθεί να απειλήσει ο Απόλλωνας με τον Ματίγια Τάντιτς να χάνει μεγάλη ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα όμως ψηλά άουτ.

33′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, ο Σαρηγιαννίδης έκανε τη σέντρα, με αποδέκτη τον Ευθυμιάδη, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ για το 2-0.

39′ Οδεύουμε προς τα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον Άρη να προηγείται ακόμα με 1-0 και να δείχνει να ελέγχει το ματς.

43′ Αρκετές φορές έχουν ακουστεί έντονες διαμαρτυρίες και από τον πάγκο και από την κερκίδα, προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

45′  Τέλος ημιχρόνου στη Φελώνη! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0!

Ώρα 15:50 Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 15:54 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, αλλά και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 15:59 Τέλος από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη, το συνεργείο Auto Gas Καραγιάννης, αλλά και το μουσικό καφέ Νόστος. Τέλος, το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

46′ Ξεκινάει το δεύτερο μέρος του αγώνα!

47′ Προσπάθησε να απειλήσει ο Απόλλωνας τον Άρη, με τον Ναλμπάντη να να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, αλλά να μη βρίσκει καλά τη μπάλα κι έτσι να μπλοκάρει εύκολα ο Αμουτζάκης.

48′ Ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης με ωραία ενέργεια μπήκε στη περιοχή, αλλά στη κόντρα που είχε με τους αντίπαλους αμυντικούς και την ανατροπή του τελικά, ο διαιτητής είπε «παίζετε», σε μια φάση που από τον Άρη Αβάτου ζήτησαν το πέναλτι.

52′ Κίτρινη κάρτα στον Κίμωνα Παπαδιώτη που ανέτρεψε σε κόντρα τον Τάντιτς και επικίνδυνο φάουλ για τον Απόλλωνα που πέρασε τελικά άουτ.

59′ Παρά το προβάδισμα ο Άρης Αβάτου συνεχίζει να έχει πλέον ως πρωταρχικό στόχο τη διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα, αλλά παράλληλα κυνηγάει και το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη.

65′ Ο Γαϊδαρτζής βρήκε χώρο για ένα δυνατό σουτ, λίγο έξω από την περιοχή του Άρη, με τον Αμουτζάκη, όμως να μπλοκάρει τη μπάλα και να κρατά το 1-0.

71′ Γκολ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου! Ο Γαϊδαρτζής έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός της περιοχής του Αμουτζάκη και με διαγώνιο σουτ τον νίκησε για να φέρει το ματς στα ίσα. Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1!

77′ Το ματς έχει πάρει φωτιά, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν αμφότερες το γκολ της νίκης στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης.

81′ Λιγότερο από δέκα λεπτά έχουν απομείνει πλέον για το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

84′ Άσχημο μαρκάρισμα πάνω στον Ευθυμιάδη και κάρτα για παίκτη του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

89′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη! Ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης έκανε μια κεφαλιά προς το πίσω, με τον πορτιέρο του Απόλλωνα να αποκρούει, και στη συνέχει ο Σαρηγιαννίδης πήρε το «ριμπάουντ» και απείλησε εκ νέου, με σουτ αυτή τη φορά, αλλά δεν κατάφερε ούτε τώρα να νικήσει αντίπαλο κίπερ.

90+3′ Τέλος του αγώνα αγώνα στη Φελώνη! Ο Άρης Αβάτου, προηγήθηκε, επί 60 περίπου λεπτά βρισκόταν μπροστά στο σκορ, αλλά τελικά δέχθηκε την ισοφάριση, από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Τελικό Αποτέλεσμα: Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1!

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η μετάδοσή μας, η 10η  για τη Γ’ Εθνική στη σεζόν. Ευχαριστούμε πολύ την Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι ο μεγάλος μας χορηγός. Ευχαριστούμε ακόμα από το Διδυμότειχο το μουσικό καφέ «Νόστος»,  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη  και την KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, από την Ξάνθη το Sports Cafe «La Bombonera»στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα, τα καφέ ζαχαροπλαστεία Fresh-Co και την βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli και από την Κομοτηνή τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87, την «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα  στην οδό Μακεδονίας 39  και το Coffee Lab στην Οδό Ορφέως. Τέλος, χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Nike Magia (κλικ ΕΔΩ).