Γ’ Εθνική: Έκοψε βαθμούς από το πρωτοπόρο Παραλίμνι ο Άρης Αβάτου που μπορούσε και τη νίκη

 

Ο Άρης Αβάτου το μεσημέρι του Σαββάτου υποδέχθηκε στο γήπεδο της Φελώνης, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και παρ’όλο που προηγήθηκε και έδειξε να ελέγχει το ματς, τελικά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο τελευταίο τους παιχνίδι για το 2017.

Η Ξανθιώτικη ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της ουσιαστική φάση στο παιχνίδι, όταν στο 15′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Χαριτίδη, ο Βασίλης Κουτσούμπας σηκώθηκε ψηλότερα από τους αντίπαλους αμυντικούς και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Βέβαια, ενώ οι παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έδειχναν να ελέγχουν το ματς, τελικά στην επανάληψη από μια γρήγορη φάση δέχθηκαν την ισοφάριση με ένα διαγώνιο σουτ του συνήθη υπόπτου του Παραλιμνίου, Γαϊδαρτζή.

Στο μεσοδιάστημα υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τον μεν Απόλλων Παραλιμνίου να προσπαθεί στο 30′ να αντιδράσει με ένα σουτ του Ματίγια Τάντιτς, από το ύψος περίπου του πέναλτι και την μπάλα βέβαια να φεύγει άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τη σειρά τους απείλησαν τρία λεπτά αργότερα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη, όταν το σουτ του Παύλου Ευθυμιάδη, μετά από σέντρα του Πέτρου Σαρηγιαννίδη, τράνταξε το δοκάρι του Απόλλωνα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά, και είχαν δοκάρι στο 50′ μετά από μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια Τάντιτς, αλλά και το φάουλ που εκτέλεση ο Γαϊδαρτζής λίγο έξω από την περιοχή του Άρη στο 55′, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πιο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αμουτζάκη.

Από την πλευρά του ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει στο 48′ όταν ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης μετά από ωραία ενέργεια ανατράπηκε από αντίπαλους αμυντικούς στην περιοχή του Απόλλωνα και ζήτησε το πέναλτι, όμως ο διαιτητής ήταν κοντά και έδειξε «παίζετε».

Μετά και την ισοφάριση του Γαϊδαρτζή στο 71′ οι παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, βγήκαν πιο ψηλά και πίεσαν για το γκολ της νίκης, με αποκορύφωμα τη φάση του 89′, όταν ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης, μετά από κεφαλιά πάσα του Γκέκα, έκανε νέα κεφαλιά, αλλά είδε τον Γουναρίδη να αποκρούει και αυτήν, αλλά και το σουτ που έκανε εκ νέου από το «ριμπάουντ».

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Κούτρας, Ψεμματάς, Κουτίνης (81′ Βαφειάδης), Δόντσος (73′ Ταχτσίδης), Ευθυμιάδης (64′ Γεωργιάδης), Χαριτίδης (92′ Τουργαΐδης), Σαρηγιαννίδης, Γκέκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Γουναρίδης, Λιάρας, Τάκας (58′ Τσαούσης), Μουτεσίδης (91′ Τσομαχασβίλι), Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου, Ρούμπος, Τάντιτς (84′ Φιλέντας), Ναλμπάντης (89′ Καουλτσιάκης), Γαϊδαρτζής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ