Γ’ Εθνική: Από το Άβατο περνά ο δρόμος του Παραλιμνίου για… Χριστούγεννα στην κορυφή (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλωνα Παραλιμνίου φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Φελώνης ο Άρης Αβάτου (15:00, LIVE ThrakiSportS).

Η ομάδα των Σερρών θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και έρχεται στην Ξάνθη με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή και θα της επιτρέψει να περάσει το διάστημα των εορτών εκεί και από το 2018 που σίγουρα έχει ευνοϊκότερο πρόγραμμα να αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες της.

Οπως αναφέρει το serresport, o Παύλος Δημητρίου διατηρεί την ομάδα προσγειωμένη και περιμένει ακόμη περισσότερα από τους παίκτες του, καθώς στο ματς με τον Ξηροπόταμο δεν έμεινε ευχαριστημένος και ειδικότερα από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.

«Το ματς κόντρα στον Άρη Αβάτου έχει δυσκολίες, καθώς η ομάδα της Ξάνθης έχει δείξει ότι έχει δυνατή έδρα αφού το 90% των βαθμών της το έχει πάρει εκεί έχοντας λυγίσει και το Νέστο Χρυσούπολης (1-0) και βάζοντας μπλόκο και στην Ελπίδα Σκουτάρεως(1-1)», προσθέτουν τα σερραϊκά μέσα.

Ο προπονητής του Απόλλωνα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς επιστρέφει ο Ρούμπος, ενώ και ο Δέντσας που έχει κάποιες ενοχλήσεις λογικά θα είναι κανονικά στο ματς. Από την πλευρά του, ο προπονητής του Άρη Αβάτου έχει δύο απουσίες και συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες στην αποστολή, με την 18άδα να ανακοινώνεται πριν το ματς (διαβάστε λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι την αναμέτρηση Αρη Αβατου – Απολλων Παραλιμνίου, με την οποία ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής θα διευθύνει ένας ρέφερι από την… ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης, ο Βαγγέλης Χαραλαμπάκης με επόπτες τους Τζιώτζιο και Δημητριάδη της ΕΠΣ Θράκης.

Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 και φυσικά θα μεταδοθεί σε live blogging από το ThrakiSportS όπως και όλα τα φετινά ματς των ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ