«Πυροβόλα» οι ομάδες του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης με την Βάρνα στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων

 

Διεθνές τουρνουά υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Θράκης με την συμμετοχή έξι ομάδων από Ελλάδα και Βουλγαρία διοργανώνει αυτό το τριήμερο ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων.

Ήδη μάλιστα διεξήχθησαν και οι πρώτοι δύο αγώνες μεταξύ της Τίχα Βάρνα από την Βουλγαρία και του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, αμφότεροι στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής. Στον αγώνα των ηλικιών 2004-2005 (11χ11) νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ποντιακού με 4-1, όπως και στο παιχνίδι που ακολούθησε για τις ηλικίες 2006-2007 (9χ9) με σκορ 7-0.

Στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν ως και την Κυριακή, λαμβάνουν ακόμα μέρος οι ομάδες του Ολυμπιακού Κομοτηνής, του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης, του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης του Άρδα Κίρτζαλι και φυσικά ο οικοδεσπότης Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων. Το τουρνουά περιλαμβάνει αγώνες δύο ηλικιακά κατηγοριών και συγκεκριμένα αθλητών γεννημένων εν έτει  2004-2005 και εν έτει 2006-2007.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση που γίνεται δοκιμαστικά για πρώτη φορά αλλά φιλοδοξία των ανθρώπων του Σπάρτακου είναι να καθιερωθεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ροδόπης τις παραμονές των Χριστουγέννων και να είναι προπομπός ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού τουρνουά που θα γίνει θεσμός.