Super League: Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών σε Κ20, Κ17 και Κ15 και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης

 

Με πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League, αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει κανονική αγωνιστική δράση για όλα τα πρωταθλήματα υποδομών, στα οποία συμμετέχουν και οι ομάδες της Ξάνθης, με τις δύο να παίζουν Σάββατο και την άλλη να… «ρεπάρει».

Η Κ20 της Ξάνθης μετά το άνετο πέρασμα της περασμένης εβδομάδα από το Θεσσαλικό κάμπο, όπου επικράτησαν με 0-3 της Λάρισας, πλέον υποδέχονται στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων στις 12:00 του Σαββάτου την πρωτοπόρο ομάδα του Παναθηναϊκού, με τα παιδιά του Κώστα Μπεδρελή, παρ’όλο που γνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει το ματς, να θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μιχάλης Ελευθεράκης, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά και οι υπόλοιποι αγώνες της 15ης αγωνιστικής: Λαμία – ΑΕΚ, Πλατανιάς – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός – Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός, Κέρκυρα – Ατρόμητος, ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Κ17 του Κώστα Μπεδρελή μετά την άνετη επικράτηση της περασμένης εβδομάδας επί της Λαμίας με 0-2, πλέον υποδέχεται στα Πηγάδια το Σάββατο στις 14:15 την Λάρισα και θέλει φυσικά το πολύτιμο τρίποντο, ώστε να ξεφύγει από τους αυριανούς της αντιπάλους και να εδραιωθεί στη κορυφή του πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται με 25 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Βασίλης Χορόζογλου, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Οικονομίδη και Μανώλη Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα ματς της 14ης αγωνιστικής: ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα, ΠΑΟΚ – Λαμία, Ρεπό: Παναιτωλικός

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος, η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά το ρεπό και την ξεκούραση της περασμένης εβδομάδας, πλέον επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και αήττητο έως τώρα ΠΑΟΚ, στις 12:30 του Σαββάτου. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Τσαλουχίδης, με βοηθούς τους Λάζαρο Μαυρίδη και Βλάση Λαγκούβαρδο της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο άλλος αγώνας της 9ης αγωνιστικής: ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα, Ρεπό: Παναιτωλικός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ