Απορρίφθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ οι προσφυγές της ΠΑΕ Ποντίων! Οριστική η αποβολή της ομάδας του Θρυλορίου

 

Βγήκε επιτέλους η πολυαναμενόμενη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τις δύο πρώτες προσφυγές  της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, και στην ουσία αυτή δικαιώνει και στις δύο περιπτώσεις την ΕΠΣ Θράκης.

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε την Παρασκευή στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό και φυσικά τους άμεσα ενδιαφερόμενους, δηλαδή την ΠΑΕ Ποντίων και την ΕΠΣ Θράκης, πως απορρίπτονται κατ’ ουσίαν αν και γίνονται δεκτές τυπικά και οι δύο εφέσεις της ομάδας του Θρυλορίου και δικαιώνονται οι αρχικές αποφάσεις της ΕΠΣ Θράκης.

Οι δύο εφέσεις αφορούσαν τον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο με την Αναγέννηση Παγουρίων και το ματς του πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό. Στο πρώτο παιχνίδι η ΠΑΕ Ποντίων είχε εμφανιστεί με πλήρη την στολή της, στην δεύτερη είχε καλύψει τις λέξεις και τα συνθήματα με τα γνωστά τσιρότα. Εκκρεμούν άλλες δύο εφέσεις, αλλά αποκλείεται να αλλάξει κάτι σε αυτές αφού στα επόμενα δύο ματς η ΠΑΕ Ποντίων είχε εμφανιστεί με τη φανέλα της κανονικά.

Έτσι παραμένει όχι μόνο η αποβολή της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, αλλά και τα πρόστιμα των 2.000 ευρώ για κάθε ματς που της έχουν επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και αναμένεται πλέον η επόμενη κίνηση της ομάδας του Θρυλορίου που στην σελίδα της στο Facebook έχει προαναγγείλει πως θα προσφύγει ακόμα και στα πολιτικά δικαστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σε ότι αφορά την ΠΑΕ Ποντίων:

«Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της από 10.10.2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της υπ’ αριθ. 1/2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.»