Η απίστευτη ατάκα Μουστακίδη που έφερε τη νίκη: «Αν χάσουμε το ματς θα σας δέρνω για 10 μέρες» (+video)

 

Άλλα… μέσα φαίνεται ότι χρησιμοποίησε ο Σάκης Μουστακίδης για να καταφέρει την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας του σε τάι μπρέικ, απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς.

Στο πέμπτο σετ οι Αλεξανδρουπολίτες προηγήθηκαν με 4-10 και λίγο μετά βρέθηκαν να προηγούνται μόλις με έναν πόντο διαφορά, στο 11-12 (σερί 7-2 για τους Πειραιώτες).

Κάπου εκεί ο Μουστακίδης πήρε δυο απανωτά τάιμ άουτ και όπως ο ίδιος αποκάλυψε, «τους είπα ότι αν χάναμε το παιχνίδι, θα τους έδερνα για 10 μέρες».

Μετά από την δραματική νίκη δήλωσε στην κάμερα της ιστοσελίδας της Volley League:
«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τους δύο βαθμούς. Παρόλα αυτά όμως ήταν ένα οριακό παιχνίδι και μπορούσαμε να το είχαμε χάσει με 3-1.
Όταν προηγούμαστε με διαφορά, περιμένουμε οι άλλοι να κάνουν λάθος και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας. Πρέπει όλοι να παίζουν πάντα και να μην επαναπαύονται. Σίγουρα δεν υπάρχει εμπειρία αλλά δεν πρέπει ποτέ να φεύγει η πίστη.
Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί εκτός από τα στραβά, πρέπει να λέμε και τα καλά. Έφεραν ένα καλό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε 12 πόντους και μας δίνει μία ανακούφιση αυτή η νίκη. Έπρεπε και εμείς να πάρουμε ένα τάι μπρέικ».

Για το γεγονός ότι από τα οκτώ παιχνίδια, στα επτά έχει πάρει έστω έναν βαθμό τόνισε: «Αυτό δείχνει ότι έχει η ομάδα τσαγανό. Μπορεί να μας λείπει η εμπειρία, κάποιες φορές η αυτοπεποίθηση αλλά ποτέ δεν σταματάμε να παλεύουμε».

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Θα παίξουμε ελεύθερα. Χωρίς άγχος απέναντι στον πρωταθλητή. Να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να προετοιμαστούμε για την συνέχεια».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις και κατά βάση την απίστευτη ατάκα ότι θα έδερνε τους παίκτες του δέκα μέρες…