Με τη συμμετοχή της Εθνικής Κορασίδων της Νικολίνας Κεπεσίδου το φετινό Kiklopaki στην Αλεξανδρούπολη

 

Θεσμός έχει γίνει πλέον στην Αλεξανδρούπολη την περίοδο των Χριστουγέννων το τουρνουά Kiklopaki που διοργανώνεται από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης με συμμετοχές ομάδων από Ελλάδα και εξωτερικό.

Φέτος μάλιστα τελεί υπό την αιγίδα της ΟΧΕ και θα υπάρχει σε αυτό συμμετοχή και στης Εθνικής Κορασίδων, όπου μετέχει η Αλεξανδρουπολίτισσα Νικολίνα Κεπεσίδου.

Ο συντονιστής Εθνικών Ομάδων Γυναικών και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κορασίδων Χρήστος Τζουβάρας δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζεται η δουλειά που ξεκίνησε από την ανάπτυξη. Η παρουσία μας σε αυτό το τουρνουά θα είναι στο πλαίσιο της αξιολόγησης των αθλητριών για την συγκρότηση ομάδας, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που θα είναι το καλοκαίρι του 2019 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι ευκαιρία να παίξουμε κάποια παιχνίδια. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και ευχόμαστε το τουρνουά στεφτεί από επιτυχία».

Εκτός από την Εθνική Κορασίδων στο φετινό Kiklopaki 2017 θα πάρουν μέρος άλλες εννέα ομάδες στην κατηγορία των κορασίδων και συνολικά έξι ομάδες στην κατηγορία των παίδων.