Τέσσερα χρυσά η ΑΕ Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Άρσης Βαρών, τα τρία η Μαρία Καζαντζιάν!!!

 

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών της ΑΕ Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης βαρών που διεξήχθη το περασμένο Παρασκευοσαββατοκύριακο 8-9-10 Δεκεμβρίου στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής.

Η ομάδα του Χρήστου Νινιού, η μόνη σε ολόκληρη την Θράκη που καλλιεργεί το άθλημα που επί 15 χρόνια σήκωνε στις πλάτες της όλη την Ελλάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, επέστρεψε στην Κομοτηνή με τέσσερα κύπελλα από ισάριθμες πρώτες θέσεις.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Μαρία Καζαντζιάν, η οποία δεν άφησε κύπελλο στο διάβα της. Αναδείχθηκε πρώτη στις κορασίδες, στις νεάνιδες αλλά και στην κατηγορία νέων γυναικών, στην κατηγορία των 48 κιλών. Κατέκτησε έτσι τρία χρυσά μετάλλια και τρεις πανελλήνιους τίτλους στην ίδια διοργάνωση.

Πρωταθλητής Ελλάδος στους παίδες αναδείχθηκε στην κατηγορία των 77 κιλών και ο Χρηστος Τζουρτουκιγια μετά από συγκλονιστικό αγώνα. Τέλος, επιτυχημένη ήταν και η παρουσία του Κιασήφ Εμρέ στα 85 κιλά της κατηγορίας νέων ανδρών, καθώς σήκωσε 221 κιλα στο σύνολο.

Για τις επιτυχίες του τμήματος άρσης βαρών της ΑΕ Κομοτηνής στην Χαλκιδική εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, δείχνοντας ότι ο σύλλογος είναι ενωμένος και αποτελεί μία οικογένεια, αν και καλλιεργεί διαφορετικά αθλήματα.