LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης-Καβάλα, Ευκαρπία- ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνή- Ν. Σκοπός Σερρών

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το ThrakiSportS τους αγώνες Ασπίδα Ξάνθης-Καβάλα για την Β’ Εθνική Μπάσκετ, ΓΑΣ Κομοτηνή-Ορφέας Ν. Σκοπού και Ευκαρπία- ΑΕ Κομοτηνής για την Γ’ Εθνική.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες των τριών ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη μας στα εθνικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης των ανδρών.

Ώρα 16:28 Η Ασπίδα Ξάνθης έχει δύσκολη αποστολή αφού μετά την ήττα σοκ από την ουραγό ομάδα των Τιτάνων Παλαμά στο φινάλε αντιμετωπίζει στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας την Καβάλα, ωστόσο θέλει την νικη ώστε να παραμείνει στην μέση της βαθμολογίας .

Ώρα 16:31 Για την Γ’ Εθνική ο απρόβλεπτος φέτος ΓΑΣ Κομοτηνή αντιμετωπίζει εντός έδρας τον αδύναμο και χωρίς νίκη Ορφέα Ν. Σκοπού, ενώ αντίθετα η ΑΕ Κομοτηνής φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΣ Ευκαρπίας έχοντας δύσκολη αποστολή.

Ωρα 16:34  Πριν πάμε όμως στα πρώτα στοιχεία, αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:37  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:41  Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:45  Χορηγός λοιπόν της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:51 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:55 Πολύ κόσμος στην Ξάνθη, κατάμεστο το κλειστό στον Εύμοιρο.

Ωρα 16:59 Έναρξη αγώνα στην Ευκαρπία

Ωρα 17:00 Έναρξη αγώνα και στην Ξάνθη

Ωρα 17:07  Θυμίζουμε ότι στις 17:00 ξεκίνησαν τα ματς της Β’ Εθνικής, στις 6.00 αρχίζουν αυτά της Γ’ Εθνικής με την εξαίρεση του ματς της ΑΕ Κομοτηνής.

Ωρα 17:11 Στα άλλα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής που ξεκίνησαν πριν δέκα λεπτά έχουμε: Ίκαροι Σερρών – Χαρίλαος Τρικούπης, ΓΣ Φαρσάλων – ΓΑΣ Χαλκηδόνας,  Στρατώνι – Γέφυρα, Μαχητές Δόξα Πεύκων – Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου, Ανατόλια – Ελίμεια, Αγρίνιο – Τιτάνες Παλαμά και φυσικά το δικό μας ματς Ασπίδα Ξάνθης – Καβάλα.

Ωρα 17:15  Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο του Βορρά στη Γ’ Εθνική έχει ως εξής: Κένταυρος Καλλικράτειας – Ελευθερούπολη, ΧΑΝΘ – Μακεδονικός, Αστέρας Σίνδου – Πολύγυρος, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ορφέας Ν. Σκοπού, Ευκαρπία – ΑΕ Κομοτηνής, ΜΕΝΤ – Αίας Ευόσμου, Απόλλων Καλαμαριάς – Μαντουλίδης

Ωρα 17:23 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στην Ευκαρπία. Κακό ξεκίνημα για την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΠΣ Ευκαρπίας ΑΕ Κομοτηνής 28-8

Ωρα 17:26 Tέλος πρώτου δεκαλέπτου στην Ξάνθη. Πολύ καλή Η Ασπίδα είναι μπροστά στο σκορ. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης-Ένωση Καβάλα 25-20 

Ωρα 17:36 Στην Ευκαρπία εκπληκτική αντεπίθεση της ΑΕΚ στο 17 που μείωσε 34-31 τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ωρα 17:45 Ημίχρονο στην Ευκαρπία. Ξεφυγαν πάλι οι γηπεδούχοι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΠΣ Ευκαρπίας- ΑΕ Κομοτηνής 46-38

Ωρα 17:51 Ημίχρονο και στην Ξάνθη. Ντερμπι στον Εύμοιρο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης-Ένωση Καβάλα 36-36

Ωρα 17:55  Πριν πάμε ξανά στα παιχνιδια μας, αξίζει να σας αναφέρουμε και παλι τους χορηγούς μας. Πρωτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:59  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:01 Έναρξη στην Κομοτηνή στο παιχνιδι του ΓΑΣ Κομοτηνή με τον Ν. Σκοπό. Πλέον θα έχουμε ενημέρωση και από τα τρία γήπεδα.

Ωρα 18:03  Συνεχίζουμε με τους χορηγούς. Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:05 Στην Ευκαρπία στα μισά της τρίτης περιόδου 54-47 μπροστά οι Θεσσαλονικείς.

Ωρα 18:06 Έναρξη στον Εύμοιρο για το β’ μέρος

Ωρα 18:10  Συνεχίζουμε με τους χορηγούς. Χορηγός λοιπόν της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:16 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:20 Στην Ευκαρπία η διαφορά αυξάνεται στο 33 είναι 70-57 για την Ευκαρπία

Ωρα 18:26 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή. Κακός ο ΓΑΣ μέχρι στιγμής απέναντι στην πιο αδύνατη ομάδα του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή-Ορφέας Ν. Σκοπού 14-15 

Ωρα 18:27 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στην Ξάνθη. Η Καβάλα φόρτσαρε και πήρε διαφορά ασφαλείας. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης-Ένωση Καβάλα 44-58

Ωρα 18.31 Στην Κομοτηνή ο ΓΑΣ είναι συνεχίζει να είναι πολύ κακός και στο 13′ είναι πίσω 16-24.

Ωρα 18:39  Τέλος του αγώνα στην Ευκαρπία. Βαριά ήττα για την ΑΕ Κομοτηνής. Τελικό αποτέλεσμα: Ευκαρπία – ΑΕ Κομοτηνής 87-69

Ωρα 18:46  Τέλος ημιχρόνου στην Κομοτηνή, όπου το ματς πάει πόντο πόντο αλλά η ανάπαυλα κλείνει με τους φιλοξενούμενους και πάλι μπροστά με έναν πόντο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ορφέας Νέου Σκοπού 32-33

Ωρα 18:52  Αναμένοντας το τελικό αποτέλεσμα από το Εύμοιρο, θυμίζουμε ότι νωρίτερα η Ασπίδα στις γυναίκες δεν τα κατάφερε ούτε αυτήν την φορά, διαβάστε λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:58  Τέλος του αγώνα στο Εύμοιρο. Μείωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο την διαφορά η Ασπίδα αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Ένωση Καβάλας 68-74

Ωρα 19:01  Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Κομοτηνή.

Ωρα 19:16  Στην Κομοτηνή ξέσπασμα του ΓΑΣ στην έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου, τρία λεπτά πριν το τέλος του ο ΓΑΣ όχι απλά παίρνει το προβάδισμα αλλά προηγείται του Ορφέα Νέου Σκοπού με 49-35, δηλαδή με 14 πόντους διαφορά.

Ωρα 19:23  Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή με τους γηπεδούχους να έχουν διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ορφέας Νέου Σκοπού 55-45

Ωρα 19:28  Καθώς βαδίζουμε στο τέλος της σημερινής μετάδοσης, θυμίζουμε ότι δεν θα ήταν αφιρκή χωρίς τη βοήθεια από την Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», που βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς.

Ωρα 19:32  Κοντά μας, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας  ενώ η επιχείρηση διαθέτει και online κατάστημα.

Ωρα 19:36  Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο.

Ωρα 19:39  Τέταρτος χορηγός της  μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά.

Ωρα 19:44 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης.

Ωρα 19:50  Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουμε τρεις ήττες για τις ομάδες της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα με Ασπίδα Ξάνθης στην Α2 Γυναικών και την Β’ Εθνική Ανδρών και ΑΕ Κομοτηνής στη Γ΄Εθνική Ανδρών και περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει να πετύχει την νίκη της τιμής για τους Θρακιώτες σήμερα ο ΓΑΣ. Είναι κοντά πάντως.

Ωρα 19:53  Και την πετυχαίνει. Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή, σημαντική επικράτηση για τους γηπεδούχους. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ορφέας Νέου Σκοπού 76-52