Καρφιά Παλέντζα κατά διοίκησης Εθνικού: «Αυτοί που με έκραζαν θα συνέχιζαν να δουλεύουν κάπου απλήρωτοι από πέρυσι;»

 

Από τους κορυφαίους της νίκης του Παμβοχαϊκού στη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήταν ο Νίκος Παλέντζας, που λίγες ημέρες μετά την ονομαστική του γιορτή κατάφερε με την εμφάνισή του να κάνει δώρο στον εαυτό του και τους συμπαίκτες του παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε και μια θλάση δευτέρου βαθμού.

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αυτό ήταν κάτι που είχαμε κρύψει από τους δημοσιογράφους για να μην φανεί ότι έρχεται αποδυναμωμένη η ομάδα», είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Παλέντζας, μιλώντας στο Κοσμά Πανταζή για το SportsAddict. Τα λόγια του έσταζαν μέλι για την ομάδα του Εθνικού, τους πρώην συμπαίκτες του και τον Σάκη Μουστακίδη, ωστόσο καταφέρθηκε ανοιχτά ευθέως της διοίκησης του Εθνικού γιατί τον είχε απλήρωτο, όπως έχει και τα υπόλοιπα παιδιά, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του που κάποιοι λίγοι από τον εξέδρα τον έβριζαν ενώ έναν χρόνο πριν πανηγύριζαν μαζί του.

«Ο Εθνικός έχει δυνατή έδρα, καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Ήμουν σίγουρος ότι κάποια άτομα θα έλεγαν άσχημα λόγια. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ γιατί με άτομα που πέρυσι πανηγύριζα, τώρα με έβριζαν. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι έχω να πάρω λεφτά από πέρυσι και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα. Την αγαπάω πάρα πολύ αυτή την ομάδα, την πόλη, τον προπονητή και τους παίκτες. Δεν ξέρω αν κάποιοι δεν θα μου ξαναμιλήσουν ποτέ. Απλά δεν μπορούσα να είμαι χωρίς λεφτά. Και εγώ επαγγελματίας είμαι, από γονείς που δεν έχουν μεγάλο εισόδημα», είπε αρχικά ο Παλέντζας.

Ακολούθως, ο πρώην παίκτης του Εθνικού και νυν του Παμβοχαϊκού πρόσθεσε με νόημα: «Εγώ επέλεξα να έρθω σε αυτήν την ομάδα ενώ δεν είχα ξεχρεωθεί από πέρυσι. Ας μην το ξεχνάει κανείς αυτό, Αν και απλήρωτος, πάλι επέλεξα να έρθω και αυτό σημαίνει πολλά. Πρέπει να το ξέρει αυτό ο κόσμος, γιατί άκουγα “προδότη” και δεν θέλω να έχει τέτοια εικόνα για εμένα ο κόσμος. Ότι στεναχώρησα πολλούς το ξέρω αλλά ήταν και για εμένα δύσκολο. Ήταν από τις καλύτερες μου χρονιές πέρυσι. Ανδρώθηκα σε αυτήν την ομάδα. Εύχομαι στον Εθνικό τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά».

Στο τέλος των δηλώσεών του ο Νίκος Παλέντζας κατέληξε, εκφράζοντας και πάλι την πικρία του για την μικρή μερίδα οπαδών που καταφέρθηκε εναντίον του: «Με κράζανε άνθρωποι οι οποίοι πέρυσι πανηγυρίζαν μαζί μου, πανηγυρίζαμε μαζί. Αυτοί οι άνθρωποι θα δούλευαν σε έναν εργοδότη ακόμη αν είχαν να πληρωθούν από πέρυσι; Ειλικρινά, το πάλεψα, δεν άντεξα και έκανα αυτήν την επιλογή. Εύχομαι στην ομάδα του Εθνικού τα καλύτερα».