Γ’ Εθνική: Μοίρασαν γκολ και βαθμούς Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Ορφέας Ξάνθης

 

Στο προτελευταίο παιχνίδι για το 2017 η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Ορφέα Ξάνθης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα γκολ, αλλά και βαθμό, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, όπως πάντα χωρίς να προειδοποιήσει, κατάφερε και πήρε σχετικά νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο γκολ του Χαλήλ Ιμπράμ, αλλά η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, έχοντας και ανεβασμένο το ηθικό της, μετά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα, κατάφερε και απάντησε νωρίς, και είχε μάλιστα ευκαιρία για την καθολική ανατροπή, που όμως τελικά δεν έγινε.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ήταν η τυχερή που ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ουσιαστική φάση στο παιχνίδι, όταν στο 18ο λεπτό ο Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (φωτογραφία από την εφημερίδα «Περισκόπιο»), έκανε το σουτ, είδε αρχικά τον Συνοδινό να αποκρούει, αλλά πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για το 0-1. Βέβαια η Δόξα απάντησε σχετικά άμεσα και έφερε το ματς στα ίσα, στο 31′.

Ο Μαυράκης ανατράπηκε στην περιοχή του Ορφέα, από τον Βασίλη Μαλαδένη με τον διαιτητή να δείχνει την εσχάτη των ποινών και τον Ανυφαντάκη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι. Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι δυο ομάδες είχαν από μια φάση η καθεμία. Για τον Ορφέα, ο Χρήστος Πασχαλάκης στο 37′ επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα για τη Δόξα ο Μαυράκης βρήκε τον Ανυφαντάκη, ο οποίος όμως με προβολή έστειλε τελικά τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό, αλλά αυτή τη φορά η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, όταν στο 73′ ο Μαυράκης εκτέλεσε ένα κόρνερ, με τον Λεφή να παίρνει τη κεφαλιά και τους αμυντικούς του Ορφέα να απομακρύνουν τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή, ενώ στην επαναφορά το σουτ του ίδιου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιάννης Ρούφος. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λεφής βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρούφο, ο οποίος απέκρουσε και πάλι σωτήρια και κράτησε το 1-1.

Στις καθυστερήσεις ο Ορφέας είχε καλή ευκαιρία να κλέψει το πολύτιμο τρίποντο, αλλά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη απέκρουσε ο Συνοδινός, ενώ στην αρχή του δεύτερου μέρους, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και πέναλτι για χέρι μετά από σέντρα του Γιάννη Μπουνταγκίδη, με τον ρέφερι πάντως να λέει «συνεχίζετε». Έτσι οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες και αμφότερες παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Παρασκευόπουλος, Πλαστάρας, Χατζήπαπα, Λεφής, Γάϊδας (46′ Ανδρέου), Κούτρας, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασώνης, Σαμαράς (75′ Παγώνης)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Χαλήλ Ιμπράμ (65′ Μουμίν Ογλού Τουγιάλ), Καρκατσάνης, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β. (80′ Τζαμπάζ Χακή), Μπουτακίδης, Χίντς Ιμέρ (60′ Καραγκιόζης Γ.), Τορομανίδης, Πασχαλάκης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ LIVE ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ