Γ’ Εθνική: Διπλή Θρακιώτικη κόντρα ΑΕ Διδυμοτείχου-Άρης Αβάτου, Ν. Σιδηροχώρι-Ορφέας Ξάνθης, στην Καβάλα οι Προσκυνητές (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της ένατης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το πρόγραμμα να έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και 2 Θρακιώτικα ντερμπι για τον Α’ Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι πέντε ομάδες της Θράκης.

Η αγωνιστική άνοιξε αυλαία το Σάββατο όπου ο πρωτοπόρος Απόλλων Παραλιμνίου νίκησε τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου με 2-0 με τέρματα του έμπειρου Γαιδαρτζή και φτάνοντας τους 20 βαθμούς ξέφυγε προσωρινά πέντε βαθμούς από την δεύτερη Ελπίδα Σκουταρεως που αγωνίζεται στην Χρυσούπολη με τον φιλοδοξο και φέτος Νέστο του Σάββα Καρυπίδη.

Στο ντερμπι του Διδυμοτειχου όπου αναμετρώνται οι δυο ομάδες από την Θρακη που βρίσκονται ψηλότερα στην βαθμολογία και στην πέμπτη θέση, η τοπική ΑΕΔ θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά από 3 παιχνίδια αντιμετωπίζοντας τον ισόβαθμό της με 12 βαθμούς Άρη Αβάτου που μετά την ήττα στον Ξηροπόταμο Δράμας θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Θυμηθείτε την αποστολή την αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου με ένα κλικ ΕΔΩ και του Άρη Αβάτου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο άλλο ντερμπι της Θράκης στο ΔΑΚ Κομοτηνής η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που έχει 5 βαθμούς με την ψυχολογία στα ύψη μετά την νικη στην Ηρακλεια Σερρών επί της Καρπερής υποδέχεται τον μέτριο φέτος Ορφέα Ξάνθης (8 βαθμοί) με στόχο την δέυτερη σερί της νίκη ώστε να τον πιάσει στην βαθμολογία. Θυμηθείτε την αποστολή που επέλεξε ο Ζόραν Στοίνοβιτς με ένα κλικ ΕΔΩ.

Από την άλλη ο Ορφέας Ξάνθης μετά από 2 σερί νίκες θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να ανασάνει βαθμολογικά και να θυμισει την περσινη ομάδα που κυρίως εκτός έδρας δύσκολα δεχοταν τερμα και έπαιρνε σημαντικά τρίποντα. Θυμηθείτε την αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος η νεανική Δόξα Προσκυνητών των Νικου Μπαχαρίδη και Γιάννη Πουρλιάκα που προέρχεται από σπουδάια νικη επί του Διδυμοτείχου με 8 βαθμούς, αντιμετωπίζει στην Καβάλα τον Αετό Ορφανού που με 9 βαθμούς βρίσκεται πάνω από την ζώνη τιυ υποβιβασμού και θέλει να επιστρεψει στην Ροδόπη με θετικο αποτέλεσμα ώστε να συνδυάσει τις καλές εμφανισεις με ένα εκτός έδρας καλό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Προσκυνητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής: AE Διδυοτείχου- Άρης Αβάτου, Αετός Ορφανού- Δόξα Προσκυνητών, Νέστος Χρυσούπολης-Ελπίς Σκουταρίου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ορφέας Ξάνθης, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής-ΑΟ Καβάλα, Απόλλων Παραλιμνίου-Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0 (Σαββατο)

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ OXTΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ