Photos: Οι πολιτικοί που βρέθηκαν και έλαβαν μέρος στο Santa Run της Κομοτηνής

 

Μπορεί στην Κομοτηνή οι πάντες τις τελευταίες ώρες να ασχολούνται με την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην πόλη το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο στις αρχές της εβδομάδας είχαν άλλες ασχολίες.

Το talk of the town ήταν το 2ο Santa Run και στο πλαίσιο αυτού πάνω από χίλια άτομα έτρεξαν από την Παλιά Πρυτανεία μέχρι την Πλατεία, ανάμεσά τους και αρκετοί πολιτικοί από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Η φακός της εφημερίδας “Χρόνος” εντόπισε να συμμετέχουν στο δρώμενο ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ Γιάννης Γκαράνης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της κυκλοφοριακής επιτροπής του δήμου Κομοτηνής Γιώργος Ζηλούδης που έχει ρόλο και στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής Στράτος Τσακιρίδης και πολλοί άλλοι.

Εκεί, φυσικά και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής Νατάσα Λιβεριάδου, ενώ τα δρώμενα παρακολούθησαν και ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο “Χρόνος”…