Volley League: Στόχος η καθιέρωση και νέοι τίτλοι για τον Εβρίτη λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρη Κωνσταντινίδη

 

Ο μομαδικός πλέον Εβρίτης λίμπερο του ΠΑΟΚ, μετά την φυγή του Δημήτρη Γκαρά, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, για την ήττα από τον Ολυμπιακό, για τους στόχους του ενώ πρόσθεσε ότι η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη του.

Αναλυτικά όσα είπε στον Libero 107,4 :

Αρχικά σημείωσε: «Η ήττα από τον Ολυμπιακό μας πείραξε, όπως θα μας πείραζε κάθε ήττα, αλλά βέβαια ήταν ένα ντέρμπι το οποίο αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν κρίνει κάτι παρά μόνο τη βαθμολογική κατάσταση, όμως μας πείσμωσε θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, να παίξουμε σοβαρά και μετρημένα για να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας για να πάρουμε ένα καθαρό τρίποντο».

Για το πως ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό και τι βλέπει για την συνέχεια: «Τη δεδομένη στιγμή ο Ολυμπιακός φάνηκε πιο έτοιμος από εμάς. Αντιμετώπισε το παιχνίδι σε κάποια σημεία καλύτερα και με δεδομένο ότι εμείς κάναμε επιπόλαια λάθη σε κύριες φάσεις, εκεί μας στοίχησε το ματς. Τα λάθη μας είναι αυτά που πρέπει να διορθώσουμε και ευελπιστώ ότι μέσα από τις προπονήσεις και από την καλή δουλεία που γίνεται με τον καινούργιο προπονητή είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε αποτέλεσμα. Σύντομα, αλλά και σε βάθος χρόνου θα παίξουμε πολύ καλύτερο βόλεϊ και δεν θα φοβόμαστε καμιά ομάδα».

Για την περσινή εμπειρία που απέκτησε: «Σίγουρα η περσινή χρονιά ήταν η πιο επιτυχημένη στην καριέρα μου και δεν την αλλάζω με τίποτα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν μια απίστευτη στιγμή για μένα, όπως και για όλη την ομάδα. Ευχαριστώ τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν, αρχικά τον κύριο Καλμαζίδη, τον κύριο Παπαδόπουλο που ήταν στην αρχή οι προπονητές μου και με έφεραν στον σύλλογο και μου έδωσαν κάποιες ευκαιρίες να αγωνιστώ. Από κει και πέρα η έλευση του Ελγκέτα έφερε το σύστημα με την υποδοχή και άμυνα από τον λίμπερο, αγωνίστηκα στις θέσεις τις άμυνας και πιστεύω ότι μαζί με τον Γκαρά καταφέραμε όσο καλύτερα μπορούμε να καλύψουμε αυτή τη θέση».

Για τους στόχους τόσο τους ομαδικούς όσο και προσωπικούς: «Κάθε αθλητής καθημερινά θέλει μέσα από την προπόνηση να βελτιώνεται και από κει και πέρα άμα ο καθένας βελτιώσει την ατομική επίδοση, όλη η ομάδα παίζει καλύτερα. Παρόλο που το άθλημα μας είναι ομαδικό, ο καθένας πρέπει να κοιτάει και τον εαυτό του για να κινηθεί και η ομάδα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ, να πάρω όσα περισσότερα παιχνίδια και εμπειρίες γίνεται και να κατακτήσω κι άλλα πρωταθλήματα και τίτλους με την ομάδα»