Football League: Ο «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος

 

Αρκετοί ποδοσφαιριστές και προπονητές με καταγωγή από την Θράκη ή πέρασμα από ομάδες του γεωγραφικού μας διαμερίσματος συμμετέχουν με διάφορες ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League, ας δούμε τι έγινε στην 6η αγωνιστική 2-3-4/12/2017.

Υπενθυμίζουμε ότι ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες ή προπονητές που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης. Πάμε να δούμε πως συνεχίζουν στην Football League.

Ο Αχαρναϊκός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα λόγω χρεών. Έτσι το παιχνίδι Αχαρναϊκός-Πανσερραϊκός αναβλήθηκε.

 

ΑΡΗΣ – ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-0 (Μπαργκάν 45′)

Κενάν Μπαργκάν (Αρης): Ο Ξανθιώτης επιθετικός πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.  Με αυτό το γκολ ο Άρης νίκησε τον Κισσαμικό έφτασε τις 6 στις 6 νίκες και όπως όλα δείχνουν είναι το απόλυτο φαβορί για επιστροφή στην Super League.

Βαγγέλης Πλατέλλας (Αρης): Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης  είναι φέτος ένα από τα βασικά γρανάζια του ΑΡΗ, αλλά στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε.

Μουμίν Χουσεϊν (Αρης): Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού έπαιξε και πάλι για 90 λεπτά στον αγώνα κόντρα στον Κισσαμικό.

Νίκος Τσουμάνης (Αρης): Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και του Πανθρακικού, βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή, όμως δεν αγωνίστηκε.

Πασχάλης Μελισσάς (Αρης):  Το 6/6 έκανε ο Άρης και ο Ξανθιώτης πρώην ποδοσφαιριστής και νυν βοηθός προπονητή Πασχάλης Μελισσάς,  συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά στον παγκο των κιτρινόμαυρων.

Nέστορας Γκέκας (Κισσαμικός) : Μόνιμα εκτός αποστολής βρίσκεται ο Νέστορας Γκέκας, από τα παιχνίδια του Κισσαμικού.

Μηνας Χαλκιαδάκης (Κισσαμικός): Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού δεν βρισκόταν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αρη.

Γιώργος Νικολτσής (Κισσαμικός): Μπήκε στο 87′ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στην εκτός έδρας ήττα από τον Άρη.

ΒΕΡΟΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ 1-0 (Ρούνεϊ 75′)

Bασίλης Τριανταφυλλάκος (Σπάρτη) : Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού, αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα στην ήττα της Σπάρτης από την Βέροια.

Αντώνης Ράνος (Σπάρτη) : Σε όλο τον αγώνα έπαιξε ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα στην εκτός έδρας ήττα από την Βέροια.

Αργύρης Μπαρέτας( Σπάρτη): Ο Καβαλιώτης επιθετικός γνωστός από το πέρασμα του από την Ξάνθη, είχε δοκάρι στο 38΄στον αγώνα με την  Βέροια , όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-0.

Boσνακίδης Δημήτρης (Σπάρτη):  Έπαιξε για 84′ στην Βέροια στην ήττα της ομάδας του με 1-0.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-0 (Αποστολόπουλος 27′)

Σπύρος Βρονταράς (Παναχαϊκή): Ο πρώην τερματοφύλακας Ξάνθης και Πανθρακικού, κράτησε για ακόμα ένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία του, στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Δόξα Δράμας.

Γιώργος Φωτάκης (Παναχαϊκή): Ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε για 62′ στον νικηφόρο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Ηλίας Πολιμός (Παναχαϊκή): Και πάλι βασικός σε όλο τον αγώνα ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, κόντρα στην ομάδα της Δράμας.

Δημήτρης Μακρυδημήτρης (Παναχαϊκή): Αξιόπιστη λύση ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, στην Παναχαϊκή. Δεν χάνει ούτε λεπτό στις φετινές αναμετρήσεις στην Football league.

Παντελής Ρίζογιάννης (Δόξα Δράμας) : Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα στην πρώτη ήττα της ομάδας του από την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Γιώργος Λίτσκας (Δόξα Δράμας) : Εκτός αποστολής ήταν ο επιθετικός από την Αλεξανδρούπολη, στην ήττα της ομάδας του εκτός έδρας.

Σταύρος Πεταυράκης (Δόξα Δράμας): Καλή απόδοση για τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού, όμως η Δόξα ηττήθηκε 1-0 από την Παναχαϊκή.

Χοσέ Μαρία Κάσες (Δόξα Δράμας): Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, έπαιξε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Ντενίζ Μπαϊκαρά (Δόξα Δράμας) : Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός  αποτελεί αναντικατάστατο μέλος στην ενδεκάδα της Δόξας, έπαιξε 90 λεπτά με την Παναχαϊκή ,αλλά η Δραμινή ομάδα ηττήθηκε με 1-0.

Μαρκόπουλος Κώστας (Δόξα Δράμας): Δεν σκόραρε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού κόντρα στην Παναχαϊκή, όπου η Δόξα ηττήθηκε με 1-0.

Παύλος Σταματόπουλος (Δόξα Δράμας) : Δεν αγωνίστηκε ο ποδοσφαιριστής από τον Έβρο, καθώς ήταν και πάλι εκτός αποστολής.

Άγγελος Διγκόζης (Δόξα Δράμας): Πρώτη ήττα  για την ομάδα του που θα συνεχίσει τους αγώνες με τις μεγάλες ομάδες της Football league, αφού την ερχόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Άρη στην Δράμα, θέλοντας να του σπάσει το αήττητο και να επανέλθει στις νίκες.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-0 (Αγροδήμος 45′ )

Λάζαρος Γκαντζολάρι (Αιγινιακός): Όλο το παιχνίδι έπαιξε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, όμως η ομάδα του γνώρισε άλλη μια ήττα, στο φετινό πρωτάθλημα.

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 2-1 (Σμιρλίς 13′ , Ταλέντο 90′- Κοκορής 68′)

Νίκος Μήλιος (Καλλιθέα)  : Έπαιξε για 76΄ στο  παιχνίδι και  στην νίκη της ομάδας του επί του Παναιγιάλειου.

Δημήτρης Τσερκέζος (Παναιγιάλειος ) : Βασικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, αντικαταστάθηκε στο 85΄ενώ το παιχνίδι ήταν ακόμα στο 1-1.

Τάσος Παπαχρήστος (Παναιγιάλειος) : Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι , αλλά δεν βοήθησε την ομάδα του στην ήττα από την Καλλιθέα στην Αθήνα.

Βασίλης Γαβριήλιδης (Παναιγιάλειος): Ακόμα ενα καλό παιχνίδι για τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού, όμως η ομάδα του γνώρισε την ήττα στην Καλλιθέα με 2-1.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 0-0

Μάνος Αποστολίδης (Τρίκαλα): Ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας κρατάει ανέπαφη την εστία του, αλλά η ομάδα του έχει πρόβλημα στο γκολ.

Θανάσης Ντίνας (Τρίκαλά) : Ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός, αγωνίστηκε για 63′ στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σωτήρης Αντωνίου (Τρίκαλα): Η ομάδα του αν δεν ξεπεράσει το πρόβλημα της επίτευξης τερμάτων, θα χάσει γρήγορα την επαφή με τις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Δημήτρης Χασομέρης ( Απόλλων Πόντου): Πολύ καλό παιχνίδι για τον Κομοτηναίο ποδοσφαιριστή, στην εκτός έδρας ισοπαλία με τα Τρίκαλα.

Λεωνίδας Κυβελιδης (Απόλλων Πόντου): Ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού δεν μπορεί να βρει ρυθμό παίζοντας αλλαγή και έτσι δεν συνέχισε την επαφή με τα δίχτυα, καθώς μπήκε στο 87′ της συνάντησης με τα Τρίκαλα.

Δημήτρης Καλαϊτζίδης (Απόλλων Πόντου):  Ακόμα μια αγωνιστική χωρίς νίκη για τον Απόλλωνα Πόντου που βρίσκεται μακριά από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Super League.

 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΦΗ 2-4 ( Εντιαγέ 11′ ,  Σταμόπουλος 60′-  Κουσκουνάς 14′, Μάρτος 26′ , Αρμίτσε 32′, Ογκμπόε 76′)

Χρήστος Μπάτζιος (Εργοτέλης): Βασικός και αναντικατάστατος ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Έβρου Σουφλίου στην βαριά εντος έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΟΦΗ με 2-4.

Θανάσης Κυριαλάνης (Εργοτέλης): Ακόμα μια αγωνίστική εκτός αποστολής ο Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής.

Δημήτρης Κομεσίδης (ΟΦΗ): Παρακολούθησε από τον πάγκο ως αναπληρωματικός την νίκη της ομάδας του επί του Εργοτέλη.

Αλμπερτ Ρούσσος (ΟΦΗ): Πέρασε στον αγώνα στο 67′ στον θρίαμβο της ομάδας του επί του Εργοτέλη.

Μανώλης Παπαστεριανός (ΟΦΗ): Ο πρώην μέσος της Ξάνθης  ήταν εκτός αποστολής στον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη.

 Νίκος Παπαδόπουλος (ΟΦΗ): Η δουλειά που κάνει στον ΟΦΗ είναι εξαιρετική και το ελκυστικό ποδόσφαιρο μαζί με τα αποτελέσματα, κάνουν την Κρητική ομάδα ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Super League.

 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ 0-3)

Κώστας Τσαμούρης(Πανσερραϊκός): Χωρίς αγωνιστική αυτή η εβδομάδα για τον Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή λόγω της αποβολής του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα.