Volley League: Σημαντική «ανάσα» δίνει στον Εθνικό ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, κυρίως στον οικονομικό τομέα, κάτι που γνωρίζει και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα δοθεί μια σημαντική «ανάσα» στην μεγάλο σύλλογο της πόλης.

Συγκεκριμένα, μετά από συζήτηση και παρά τις όποιες κατ’αρχήν συμφωνίες υπήρξαν από κάποιους συμβούλους, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας τελικά όλοι συμφώνησαν πως θα έπρεπε να βοηθηθεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στη κρίσιμη αυτή στιγμή που διανύει.

Έτσι, όχι απλά εγκρίθηκε, αλλά εγκρίθηκε τελικά και ομόφωνα η πρόταση που έγινε, ώστε να δοθεί στον σύλλογο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ, ένα ποσό που θα δώσει σημαντική «ανάσα» στην διοίκηση του Εθνικού, που πλέον πρέπει να διαχειριστεί σοφά το παραπάνω ποσό για να καλύψει όσες περισσότερες «τρύπες» μπορεί και να φτιάξει ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη.

Επιπλέον ο Δήμος θα δώσει ακόμα 5.000 ευρώ για την ενίσχυση της ενέργειας που γίνεται για την έκδοση και τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.