Την Δευτέρα το 2ο Santa Run της Κομοτηνής με τερματισμό στην Πλατεία, άναμμα δέντρου και συναυλία των Onirama

 

Ο Δεκέμβριος μπήκε, όλοι μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο αυτό το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου διεξάγεται το 2ο Santa Run Κομοτηνής.

Με συμμετοχή πολλών αθλητικών συλλόγων της πόλης,  το ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Α.Σ. ΑμεΑ Ηρόδικος και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun και Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, συνδιοργανώνουν έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον εθελοντισμό και συγκεκριμένα στη δράση που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά τον Ιανουάριο του 2018 «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα».

Ο ξεχωριστός αγώνας δρόμου περίπου 2 χλμ έχει αφετηρία στις 17:30 την Τσανάκλειο Σχολή (Παλιά Πρυτανεία), θα πραγματοποιηθεί γύρω από το κέντρο της πόλης, και ο τερματισμός, στην κεντρική πλατεία, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου! Μάλιστα, αμέσως μετά, περίπου στις οκτώ το βράδυ έχει προγραμματιστεί και μεγάλη συναυλία των Onirama.

«Μια Πόλη…Μια Δράση… Ένας Κοινός Σκοπός», είναι το μότο της διοργάνωσης. Οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν από τους διοργανωτές σκουφάκι του Αη Βασίλη και θα τρέξουν με σκοπό τη συγκέντρωση ελαιολάδου, για την ενίσχυση της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής.