LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Τιτάνες Παλαμά – Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Κομοτηνής – Καλλικράτιεα και Πολύγυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το ThrakiSportS τους αγώνες Τιτάνες Παλαμά-Ασπίδα Ξάνθης για την Β’ Εθνική Μπάσκετ, Πολύγυρος -ΓΑΣ Κομοτηνή και ΑΕ Κομοτηνής-Καλλικράτεια για τη Γ’ Εθνική.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες των τριών ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη μας στα εθνικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης των ανδρών.

Ώρα 16:30 Η Ασπίδα Ξάνθης μετά την επιστροφή στις νίκες με την επικράτησης επί των Ελίμειων της περασμένης εβδομάδας, πλέον συνεχίζει τα ταξίδια της σε λιγότερο από μισή ώρα στη Καρδίτσα τους Τιτάνες Παλαμά με στόχο φυσικά η δεύτερη νίκη που θα της δώσει την ώθηση για να ξεφύγει πιο πολύ από τις τελευταίες θέσεις που βρέθηκε λόγω κάποιον άτυχων αποτελεσμάτων.

Ωρα 16:32 Με καθυστερηση μισής ώρας θα ξεκινησει ο αγώνας στην Κομοτηνή ανάμεσα σε ΑΕ Κομοτηνής και Καλλικράτειας λόγω αγώνα που γίνεται αυτή την ώρα στο κλειστό και θα αργήσει να τελειώσει.

Ώρα 16:34 Για την Γ’ Εθνική, αμφότερες οι δυο ομάδες της Κομοτηνής, αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζουν ομάδες της Χαλκιδικής σε περίπου 2 ώρες από τώρα.

Ώρα 16:38 Συγκεκριμένα ο ΓΑΣ Κομοτηνή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πολύγυρο, ενώ αντίθετα η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται επίσης στις 17:00, στην Κομοτηνή τον Κένταυρο Καλλικράτειας.

Ωρα 16:41 Πριν πάμε όμως στα πρώτα στοιχεία, αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:44 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:47 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:50 Χορηγός λοιπόν της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:53 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:55 Συνοπτικά να δούμε και τα άλλα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής: Χαρίλαος Τρικούπης – Ερμής Λαγκαδά, Χαλκηδόνα – Ίκαροι Σ., Στρατώνι – Φάρσαλα, Γέφυρα – Καβάλα, Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου – Ανατόλια, Ελίμεια – Αγρίνιο, Τιτάνες Παλαμά – Ασπίς Ξάνθης.

Ώρα 16:58 Συνοπτικά να δούμε και τα άλλα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Βορρά της Γ’ Εθνικής:  ΑΕ Κομοτηνής -Κένταυρος Καλλικράτειας, Ελευθερούπολη – ΧΑΝΘ, Μακεδονικός – Αστέρας Σίνδου, Πολύγυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή, Αίας Ευόσμου – Ευκαρπία, Μαντουλίδης – ΜΕΝΤ, Ορφέας Ν. Σκοπού – Απόλλων Καλαμαριάς.

Ώρα 17:02 Τζάμπολ στο παιχνίδι της Ασπίδα!

Ώρα 17:20 Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στη Καρδίτσα, με την Ασπίδα να μη ξεκινάει καλά και να βρίσκεται πίσω με διαφορά 12 πόντων. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Τιτάνες Παλαμά – Ασπίδα Ξάνθης 25-13!

Ώρα 17:44 Τέλος ημιχρόνου στην Καρδίτσα! Οι παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας, έκαναν μια αντεπίθεση και μείωσαν πολύ τη διαφορά του σκορ, αν και παραμένουν πίσω. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Τιτάνες Παλαμά – Ασπίδα Ξάνθης 41-37!

Ωρα 17:45 Σας θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», που  βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:48 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:50 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:54 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:57 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:04 Ξεκίνησε το παιχνίδι του ΓΑΣ Κομοτηνή στον Πολύγυρο.

Ώρα 18:26 Τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στην Καρδίτσα με την Ασπίδα να έχει ανατρέψει το σκορ και να βρίσκεται πλέον μπροστά! Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Τιτάνες Παλαμά – Ασπίδα Ξάνθης 52-53!

Ωρα 18:30  Με μισή ώρα καθυστέρηση όπως αναφέραμε και νωρίτερα ξεκινά και το παιχνίδι της ΑΕ Κομοτηνής με τον Κένταυρο Καλλικράτειας.

Ώρα 18:38 Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα στην Καρδίτσα, η Ασπίδα έχει αυξήσει τη διαφορά της στο +8, αφού προηγείται με 57-65.

Ωρα 18:51  Στην Κομοτηνή τέλος πρώτου δεκαλέπτου. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – Κένταυρος Καλλικράτειας 13-14.

Ωρα 18:54  Τέλος του αγώνα στην Καρδίτσα με κακά μαντάτα για την Ασπίδα. Η ομάδα της Ξάνθης ήταν οκτώ πόντους μπροστά τέσσερα λεπτά πριν το τέλος αλλά μαθαίνουμε ότι ηττήθηκε, με τους Τιτάνες να κάνουν σερί 12-2 στο τέλος και να κλέβουν κυριολεκτικά τη νίκη. Τελικό αποτέλεσμα: Τιτάνες Παλαμά – Ασπίδα Ξάνθης 69-67.

Ωρα 18:59  Δεν έχουμε δυστυχώς ακόμα ενημέρωση από τον Πολύγυρο για τον αγώνα του ΓΑΣ Κομοτηνή, μόλις έχουμε πληροφόρηση θα σας πούμε

Ωρα 19:13  Στην Κομοτηνή ολοκληρώθηκε η δεύτερη περίοδος και το ματς κρατιέται σε χαμηλό σκορ με την ΑΕΚ να είναι μπροστά αλλά μόλις με ένα καλάθι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής – Κένταυρος Καλλικράτειας 26-24.

Ωρα 19:18 Στην Χαλκιδική μαθαίνουμε ότι το παιχνίδι βρίσκεται στο τρίτο δεκάλεπτο και προηγούνται οι γηπεδούχοι με επτά πόντους. Πολύγυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή 54-47

Ωρα 19:25  Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο στην Κομοτηνή που θυμίζουμε ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας λόγω καθυστερημένης λήξης των προηγούμενων ματς βόλεϊ που υπήρχαν στο γήπεδο.

Ωρα 19:31  Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΓΑΣ Κομοτηνή παίζει χωρίς τον Βελή Χασάν που έχει πρόβλημα και απουσιάζει εδώ και μέρες ενώ και ο Λεχούδης είναι εδώ και ένα μήνα χωρίς προπονήσεις λόγω τραυματισμού και κατεβαίνει στους αγώνες με φυσικοθεραπείες για να βοηθά την ομάδα.

Ωρα 19:44  Ολοκληρώθηκαν και τα δυο παιχνίδια της Κυριακής στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στο πρωτάθλημα Ανδρών με νίκες για Αρίωνα Ξάνθης και Φιλία Ορεστιάδας. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 19:46  Στην Κομοτηνή είναι μπροστά η ΑΕΚ με 41-35 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Ωρα 19:51 Στην Χαλκιδική έχουμε τέλος του αγώνα με ήττα για τον ΓΑΣ που πληρώνει τις απουσίες του και ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο. Τελικό αποτέλεσμα: Πολύγυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή 76-64

Ωρα 19:58  Στην Κομοτηνή, έχουμε τέλος τρίτου δεκαλέπτου. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – Κένταυρος Καλλικράτειας 46-33

Ωρα 20:05  Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης δεν τα κατάφερε για ακόμα μια φορά να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Διαβάστε λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 20:12  Δεν τα κατάφερε ούτε η ανδρική ομάδα τηε Ασπίδας που για την Β’ Εθνική ενώ είχε το πάνω χέρι στην Καρδίτσα, όπως διαβάσατε νωρίτερα από το live του ThrakiSportS ηττήθηκε με ένα καλάθι διαφορά δεχόμενη ένα 12-2 σερί στο τέλος.

Ωρα 20:16  Στις ήττες των δυο Ασπίδων προστέθηκε και αυτή του ΓΑΣ Κομοτηνή και απομένει να δούμε τι θα κάνει η ΑΕ Κομοτηνής που δείχνει πάντως σε αυτό το τέταρτο δεκάλεπτο να κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Ωρα 20:23 Τέλος του αγώνα και στην Κομοτηνή. Επιτέλους και μια νίκη για ομάδα της Θράκης αυτήν την Κυριακή. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής – Κένταυρος Καλλικράτειας 58-47