Α2 Ανδρών: Περίπατος του πρωτοπόρου Άθλου με τον ΑΟΟ στο… «ντέρμπι» της Ορεστιάδας

 

Στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση και ίσως και … τελευταία μεταξύ του Άθλου Ορεστιάδας και των … φανελών του ΑΟ Ορεστιάδας, οι πρωτοπόροι και τυπικά φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα στην Α2 Ανδρών για τον 1ο υποόμιλο στον Βορρά επικράτησαν για την 7η αγωνιστική εύκολα με 0-3 και παρέμειναν στην κορυφή.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, ο Παναγιώτης Τσιακμάκης (φώτο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης) έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες του Άθλου με αποτέλεσμα ο ΑΟΟ να γίνει απειλητικός στο τρίτο σετ, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε για την ομάδα του Πασσαλίδη που ηττήθηκε και σε αυτό 21-25. Στα προηγούμενα ο ΑΟΟ πάλεψε αλλα ηττήθηκε επίσης 16-25 και 18-25

Ο Αθλος εφτασε έτσι τους 17 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή περιμένοντας το αποτέλεσμα του αγώνα στην Κομοτηνή, ενώ ο ΑΟ Ορεστιάδας έμεινε στο μηδέν στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Tα σετ: 16-25, 18-25, 21-25

ΑΟ ΟΡΕΣΤΟΑΔΑΣ (Πασαλίδης): Π. Μποζίδης, Κανταρίδης, Παπαναστασίου, Αντωνιάδης, Τσιουτσιουλούδης, Παλάκης, Φιλιππίδης (λ) / Β. Μποζίδης (λ), Παλλας, Πεχλιβανίδης, Εμμανουηλίδης, Βλασακίδης, Βαρσαμίδης.

ΆΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Καψαλιάρης, Καρδαμανίδης, Τριανταφυλλίδης, Χουσίδης, Μαρκίδης, Διαμαντίδης, Σαββόγλου (λ) /  Τσιαμίτας, Αλεξούδης, Μαμαλίγκας, Ουζουνίδης, Σεβαστόπουλος.