Την ερχόμενη εβδομάδα στην ΕΠΟ η «μητέρα των μαχών» για την (αποβληθείσα πλέον) ΠΑΕ Ποντίων

 

Τη στιγμή που η ΕΠΣ Θράκης απέστειλε στην ΠΑΕ Ποντίων έγγραφο με την οποία την ενημερώνει ουσιαστικά για την αποβολή της από το πρωτάθλημα, η ΕΠΟ ενημέρωσε την ομάδα του Θρυλορίου πως την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί νέα συζήτηση για τις εκκρεμούσες υποθέσεις της.

Μάλιστα, η  ΠΑΕ Ποντίων έχει ενημερωθεί πως θα εκδοθούν σωρρευτικά οι αποφάσεις των τακτικών δικαστών που απαρτίζουν την Επιτροπή Εφέσεων και για τις δύο ενστάσεις της ομάδας του Θρυλορίου για το ματς κυπέλλου με την Ένωση Ασωμάτων και το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.

Πιθανότατα σε αυτήν την συνεδρίαση να εξεταστούν οι διαιτητές των συγκεκριμένων αναμετρήσεων ενώ παράλληλα καλούνται να παραστούν και εκπρόσωποι της ΕΠΣ Θράκης, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ποντίων.

Η ομάδα του Θρυλορίου μετρά αντίστροφα για να δει τις αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων, που είναι και η τελευταία της ελπίδα, αφού αν δεν επαναληφθούν οι αγώνες στους οποίους μηδενίστηκε, τότε οριστικά θα αποβληθεί από το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά όσα έγραψε η ΠΑΕ Ποντίων στη σελίδα της:

«ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΦΑΤΣΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΤΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩΜΕΝ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ….ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…»