«Θα σας γαμ@#@ όλους, είστε καρ@#@δες»! Το φύλλο αγώνος που «καίει» τον ΑΟ Θράκης και η απάντηση του συλλόγου

 

Οριστική διακοπή υπήρξε στην αναμέτρηση του ΑΟ Θράκης – Δόξα Γερακαρούς για την ΕΠΣ Μακεδονίας, με τον διαιτητή Τσακιρίδη, να γράφει απίστευτα πράγματα στο φύλλο αγώνος επισημαίνοντας με λεπτομέρειες φραστικές και όχι μόνο επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος και οι βοηθοί Φακανάς-Νταούκας.

Συγκεκριμένα στο φύλλο αγώνα αναφέρθηκαν τα εξής: «Στο 18ο λεπτό του αγώνα υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων και απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα δύο παίκτες, έναν από κάθε ομάδα. Τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ Θράκης Ισάογλου Σαΐμ με αριθμό φανέλας 7 γιατί έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο ποδοσφαιριστή και των απώθησε βίαια. Από την Δόξα Γερακαρούς την απευθείας κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο ποδοσφαιριστής Τσουλχάι με αριθμό φανέλας 3, καθώς κλώτσησε βίαια αντίπαλο. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα. Πριν αρχίσει ξανά το παιχνίδι δήλωσα στις δύο ομάδες ότι σε περίπτωση νέας έντασης θα υπάρξει διακοπή του αγώνα».

Όμως δεν εισακούσθηκε ο διαιτητής. Συνεχίζει το φύλλο αγώνος: «Στο 68ο λεπτό του αγώνα απέβαλλα τον ποδοσφαιριστή Μουσταφάογλου Ινάτς με αριθμό φανέλας 10 με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς μετά από μερικά λεπτά που έγινε αλλαγή και ευρισκόμενος στον πάγκο άρχισε να βρίζει τον πρώτο βοηθό λέγοντάς του «Είσαι πουτ@#@», «Θα σας γαμ@#@ όλους», «Είστε καρ@#@δες», «@#@μω τα σπίτια σας», «Θα σας βρω και θα σας @#@ησω»».

Ούτε αυτό ήταν όμως το τελευταίο επεισόδιο. Συνεχίζουμε την ανάγνωση του φύλλου αγώνα: «Στο 83ο λεπτό του αγώνα και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-1, διακόπηκε καθώς υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια προς εμένα και τους βοηθούς από την ομάδα του ΑΟ Θράκης. Συγκεκριμένα, σε επικίνδυνο φάουλ σε παίκτη της Δόξας Γερακαρούς στο σημείο που ο ποδοσφαιριστής Μουσταφάογλου Μουσταφά με αριθμό φανέλας 14 αντικρίζει την κίτρινη, μου απευθύνει το λόγο και έρχεται προς το μέρος μου με πρόθεση να με χτυπήσει και μου λέει «Είσαι μαλ@#ς, θα σε γαμ@#@. Είσαι αρχ@#ι, είστε όλοι που@#@».

Σε εκείνο το σημείο που πηγαίνω να βγάλω την κόκκινη κάρτα μου πιάνει τα χέρια ο ποδοσφαιριστής Κατάλ Αλί (αρχηγός) με αριθμό φανέλας 4 και μου λέει «Μην τολμήσεις να την βγάλεις, θα σε @#@μήσω αν τη βγάλεις, θα σε βρω που μένεις και θα @#@ήσω», ενώ ο ίδιος παίκτης έσπρωξε τον βοηθό επαναλαμβάνοντας τα ίδια. Σε εκείνο το σημείο διέκοψα το παιχνίδι οριστικά και πήγα στα αποδυτήρια. Επίσης ο παίκτης του ΑΟ Θράκης Μουσταφάογλου Ινάτς μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών, λέγοντάς μας «Αν έχετε τ’ αρχ@#α, βγάλτε με έξω. Είστε πουτ@#@ όλοι, άντε γαμ@#@» πριν αποχωρήσει. Θα ακολουθήσει και η έκθεση του παρατηρητή».

Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης από την κεντρική Μακεδονία, αξιοσημείωτο, ότι λόγω της όλης κατάστασης, καθυστέρησε επίσης και το επόμενο παιχνίδι που είχε οριστεί για το πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων ανάμεσα στον Ορφέα Αγίας Τριάδας και τον Όλυμπο Δενδροποτάμου. 

Ο ΑΟ Θράκης (καμία σχέση με τον ομώνυμο σύλλογο της Αλεξανδρούπολης) είναι ομάδα που έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη, μετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας και απαρτίζεται κατά βάση από μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές που έλκουν την καταγωγή τους από την Θράκη αλλά μένουν μόνιμα στα περίχωρα της Θεσσαλονίκη.  Όπως είναι φανερό, το φύλλο αγώνα «καίει» την ομάδα του ΑΟ Θράκης  και πλέον αναμένεται η αντίδραση της ΕΠΣ Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, στο http://www.epsm24.gr φιλοξενήθηκε την Τρίτη ανακοίνωση – απάντηση του ΑΟ Θράκης που έχει ως εξής:

«Όσα διαβάσατε για το φύλλο αγώνα που υποτίθεται «καίει» τον ΑΟ ΘΡΑΚΗΣ, έχουμε να σας πούμε το εξής:

Σε έναν αγώνα που διέκοψε ο διαιτητής χωρίς να γίνεται συμπλοκή μεταξύ παικτών, χωρίς να γίνεται εισβολή φιλάθλων, χωρίς να γίνεται ρίψη αντικειμένων και χωρίς να χτυπηθεί διαιτητής και βοηθοί (εκτός από έντονη απώθηση σε έναν βοηθό)…..

ΔΕΝ γίνεται κύριοι διακοπή αγώνα. Απλά ο συγκεκριμένος διαιτητής ως άπειρος και φοβιτσιάρης, διέκοψε το ματς επειδή φοβήθηκε από τις απειλές και τις ύβρεις δύο μόνο παικτών της ομάδος μας χωρίς καν να τολμήσει να τους αποβάλλει όπως έπρεπε. Το πόσο επικίνδυνος ήταν ο συγκεκριμένος διαιτητής φαίνεται και στο Φ.Α. όπου ο αρχηγός της Δόξας Γερακαρούς στην υπογραφή του έγραψε από κάτω:με επιφύλαξη, όπως κι ο δικός μας αρχηγός άλλωστε.

Να ξέρετε ότι έχουμε έτοιμη γραπτή απολογία και είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεση της ΕΠΣΜ όπου τους ζητούμε να μας καλέσουν ενώπιον διαιτητή παρατηρητή και αντίπαλων ποδοσφαιριστών.

Ο ΑΟ Θράκης θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του και δεν θα κάνει το χατήρι κανενός άσχετου κι επικίνδυνου διαιτητή. Θα φτάσουμε όπου χρειαστεί μέχρι να καταφέρουμε την συνέχιση του αγώνα απ το 83ο λεπτό αφού δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος διακοπής! Στο Μεσαίο συνέβησαν πράγματα και θάματα και ο αγώνας συνεχίστηκε.Δεν ζητούμε χάρες. Ζητούμε την αλήθεια και θα λάμψει είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι».