Μια ανάσα από τον τίτλο τα αγόρια και τα κορίτσια του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, παίζουν τελικούς με το Μετσόβιο! Τα αποτελέσματα του διημέρου…

 

Στους τελικούς του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ που διεξάγεται αυτό το τριήμερο στην Κομοτηνή έχουν προκριθεί τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ειδικά τα κορίτσια βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο. Νίκησαν με 50-28 το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ξαναπαίζουν το πρωί της Τετάρτης στο ΔΑΚ Κομοτηνής με την ίδια ομάδα, θέλοντας να υπαρασπιστούν αυτήν την διαφορά των 22 πόντων που εξασφάλισαν στον πρώτο αγώνα προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο.

Στα αγόρια, επίσης ο τίτλος θα κριθεί σε αναμέτρηση μεταξύ του ΔΠΘ και του Μετσόβιου. Η ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης νίκησε με 80-27 το ΤΕΙ Πειραιά και με 82-36 το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο του και το εισιτήριο για τον τελικό της Τετάρτης,

Στον άλλο όμιλο η ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου συνέτριψε με 104-34 το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και με 96-35 το ΤΕΙ Σερρών. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου είχαμε ΤΕΙ Σαερρών – Ιόνιο Πανεπιστήμιο 62-39. Ετσι ΔΠΘ και Μετσόβιο αναμετρώνται και στον τελικό των ανδρών, πέρα από αυτόν των γυναικών.

Ο τελικός των γυναικών ξεκινά στις 11.00 το πρωί στο ΔΑΚ Κομοτηνής και αυτός των αγοριών στη 13:00 το μεσημέρι.