ΕΠΣ Ξάνθης: Ογδοη νίκη για Ασπίδα με τριάρα επί του Άτλαντα Σελίνου

 

Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στην επανάληψη, η Ασπίδα Ξάνθης ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο και του Άτλα Σελίνου και σημείωσε την ογδοη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Κατσης πήρε την πάσα από τον Γελαδάρη και με λόμπα κρέμασε τον Πανίδη για να ανοίξει το σκορ. Στο 63′ σε πάσα του Σαββογλου ο Παπαδόπουλος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0 ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε 71′ με κεφαλιά του Σαββογλου από εκτέλεση φάουλ του Ζώτου.

Η Ασπίδα είχε και άλλες ευκαιρίες, όπως με τον Σαββόγλου στο 12′ και με τον Κατση στο 15′, ενώ θα μπορούσε να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα αν ο Χριστοφορίδης σημάδευε λίγο καλύτερα και όχι το δοκάρι στο 81′ ή την άουτ κεφαλιά του στο 87ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι μόνο μία φορά έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν στο 69′ ο Ελευθεριάδης έπιασε το σουτ αλλά απέκρουσε ο Χατζηγεωργίου. Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Ανεστίδης με βοηθούς τους Γκώγκο και Λιάρο, ενώ όπως αναφέρει η Ξάνθη Sport, την παρακολούθησαν από κοντά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που είδε από κοντά τον γιο του και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Γιάννης Δαλακούρας για να δει την ομάδα του χωριού του απέναντι στην πρωτοπόρο Ασπίδα.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Τζαμπάκης, Σαρηγιανίδης, Νικολούδης, Στεπανιάς, Σαββόγλου (74′ Κοντογιαννίδης), Γελαδάρης (60′ Δαγανίδης), Χριστοφορίδης, παπαδόπουλος (69′ Ζωτος), Κατσης (64′ Ντουμπάν Τουράν).

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ: Πανίδης (72′ Καλαμάρης Π), Παπαευαγγέλου, Σαββόγλου Φ, Παπαζογλου (60′ Ελευθεριάδης), Καλαμάρης Ν, Παπαευαγγέλου Γ, Ντόκο, Αδαμίδης (60′ Καλαμαρης Ν), Ντανατσίδης, Πανόπουλος, Σαββόγλου Θ (46′ Θωμαΐδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ