Τον παγκόσμιο τίτλο της IBU κατέκτησε ο Σωτήρης Τζιβελής σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία στην Πολωνία

 

Περήφανους έκανε ακόμη μια φορά τους βορειοελλαδίτες φίλους των μαχητικών σπορ ο Σωτήρης Τζιβελής ο οποίος διεκδίκησε και κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο της IBU (Internation Budokai Union) στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Ο Σωτήρης Τζιβελής, Σερραίος στην καταγωγή αλλά με δραστηριοποίηση στην Αλεξανδρούπολη, σήκωσε την ελληνική σημαία ψηλά καθώς στον προγραμματισμένο αγώνα 3×2 με ορους Κ-1, κέρδισε με διακοπή από τον 1ο γύρο.

Σε επικοινωνία του e-evros.gr με τον αθλητή, ο ίδιος δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος και πως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι ο επιμένων και ο τολμών νικά. «Μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας και κάποια στιγμή ο Θεός θα σας ανταμείψει. Πρέπει πάντα να έχουμε την ελληνική σημαία ψηλά», είπε ο Τζιβελής στο e-evros.

Επόμενο βήμα του μοναδικού αθλητή του Έβρου που είναι ενεργός στις μεγαλύτερες επαγγελματικές διοργανώσεις της Ελλάδας, θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου, όπου θα διεκδικήσει τη ζώνη WKN B’ Class, στο “THE BATTLE” που θα διοργανωθεί έπειτα από 2 σχεδόν χρόνια, στο Ολυμπιακό Κέντρο Taekwondo στο Π. Φάληρο.