Ορκίστηκε και αντιμετωπίζει… ξεκούραστος τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη ο πρώην της ΑΕ Κομοτηνής Γ. Παπαδόπουλος

 

Ένας από τους 109 νέους πτυχιούχους της Γυμναστικής Ακαδημίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που ορκίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν και ο πρώην βολεϊμπολίστας της ΑΕ Κομοτηνής Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο Παπαδόπουλος πλέον ανήκει στην ομάδα της Κηφισιάς, που όλως τυχαίως έρχεται αυτό το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό.

Έτσι ο Παπαδόπουλος μετακομίζει στην γειτονική πόλη μετά τα γλέντια για το πτυχίο του ξεκούραστος συγκριτικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, που υπέστησαν την ταλαιπωρία του διπλού ταξιδιού και της… αυπνίας.

Ο 24χρονος και για μια τετραετία παίκτης της ΑΕ Κομοτηνής δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί με παλιούς του συμπαίκτες και οχι μόνο αφού στα φοιτητικά του χρόνια στην πόλη αυτός και η οικογένειά του αγάπησαν και αγαπήθηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Παπαδόπουλος που στο παρελθόν έχει περάσει και από τον Πανερυθραϊκό, θα βρεθεί το Σάββατο και στην γειτονική Αλεξανδρούπολη και στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και δεν θα ταλαιπωρηθεί όπως  οι συμπαίκτες του λόγω κακοκαιρίας  το βράδυ της Παρασκευής, που αν και επιβιβάστηκαν οι παίκτες στο αεροπλάνο, αυτό δεν μπόρεσε να προσγειωθεί λόγω ομίχλης και επέστρεψε πίσω την Αθήνα.

Το αποτέλεσμα είναι άυπνοι και κουρασμένοι να ταξιδέψουν το πρωί και ουσιαστικά να προσέλθουν ταλαιπωρημένοι στις πέντε το απόγευμα (LIVE ThrakiSportS) στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», σε αντίθεση με τον Παπαδόπουλο που λόγω ορκωμοσίας θα είναι σαφώς πιο ξεκούραστος.