Ορκίστηκε και πήρε πτυχίο από το ΤΕΦΑΑ η «Βασίλισσα» Κατερίνα Λισγάρα!

 

Η Κατερίνα Λισγάρα εδώ και 4 χρόνια βρισκόταν στη Θράκη για τις σπουδές της και το φετινό καλοκαίρι αφού τις ολοκλήρωσε επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Γιάννενα. Το πρωί της Παρασκευής, όμως γύρισε ξανά στην Κομοτηνή, ίσως και για τελευταία φορά, ώστε να ορκιστεί.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Λισγάρα που πλέον αγωνίζεται στην Προοδευτική Περάματος, έκανε για άλλη μια φορά το ταξίδι Γιάννενα – Κομοτηνή, αφού το πρωί της Παρασκευής ορκίστηκε στην πόλη της Θράκης και πήρε κι επίσημα το πτυχίο της από το ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Μάλιστα στην ορκωμοσία της, όπως συνηθίζεται φυσικά το παρών έδωσαν και πολλές καλές της φίλες. Μεταξύ αυτών και μερικές παλιές της συμπαίκτριες στην Βασίλισσα της Θράκης, ενώ από μια άλλη παλιά της ομάδα στα Γιάννενα, την Ανατολή, φίλες της ανέβασαν την μια φωτογραφία με τις ευχές τους.

Ο λόγος για τις Ευαγγελία Κατσαρού, Ζωή Βλάχου, Κατερίνα Πάρδη, Ελισσάβετ Ναλμπάντη, Γεωργία Βαΐτση, Στέλλα Μαυρομάτη, Σότο Γκονζάλες που μετέβησαν στην Κομοτηνή, ώστε να δουν την ορκωμοσία της φίλης τους και παλιάς τους συμπαίκτριας.