Θύελλα αντιδράσεων από τους Xanthifans! Η Α.Δ Ιωαννίνων απαγόρευσε την μετακίνηση τους στα Γιάννενα

 

 

 

H αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων απαγόρευσε την μετακίνηση των φίλων της ομάδας της Ξάνθης, και αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους Xanthifans. Oι φίλοι της ομάδας που ακολουθούν παντού την Ξάνθη, δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, σε οποιοδήποτε γήπεδο και  νιώθουν απογοητευμένοι με αυτήν την απόφαση.

Πραγματικά δημιουργεί ερωτηματικά η άρνηση της αστυνομίας στην μετακίνηση των φίλων της Ξάνθης, μιας και πρόκειται για τους πιο σοβαρούς και ήπιους φίλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που ποτέ δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό. Ο σύνδεσμος ΧanthiFans με ανακοίνωση του , καταδικάζει την απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

<<Η προσπάθειά μας για εκδρομή στα Ιωάννινα ματαιώνεται μετά από επικοινωνία του προέδρου της ομάδας μας, στην οποία μας ανέφερε την ενημέρωση από μεριάς της Α. Δ. Ιωαννίνων για απαγόρευση της μετακίνησής μας (χωρίς να είναι γνωστό αν η μετακίνηση θα γίνει οργανωμένα ή μεμονωμένα).

Η Α. Δ. Ιωαννίνων προφανώς φοβούμενη τις ορδές των Ξανθιωτων χούλιγκανς, τις ζημιές και τις βιαιοπραγιες που κάναμε κατά καιρούς σε Θεσσαλονίκη, Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Κέρκυρα, Βέροια,Λιβαδειά, Σέρρες κλπ πήρε αυτή την απόφαση. Κύριοι της εν λόγω Α.Δ., σας συγχαίρουμε και σκοπεύουμε να προτείνουμε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης να σας αναγάγει σε Α.Δ. όλης της Ελλάδος αφού είστε άξιοι να πατάξετε το παραπάνω έγκλημα. Σας υποσχόμαστε πως μετά από αυτό αισθανόμαστε ασφάλεια και πως από εδώ και πέρα θα κοιμόμαστε γυμνοί.

Υ.Γ.: Άλλωστε μας το έχετε ξανά αποδείξει πριν 5 χρόνια όταν στείλατε δύο διμοιρίες ΜΑΤ 7 χλμ πριν τα Γιάννενα για να μας γυρίσουν πίσω.

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!>>.