«Εκκωφαντική» σιωπή από τη διοίκηση αλλά και την Λέσχη Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην «κραυγή απόγνωσης» των παικτών

 

Η ανοιχτή επιστολή των παικτών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με δημόσιες καταγγελίες για αθέτηση υποσχέσεων από την διοίκηση της ομάδας έσκασε σαν «βόμβα» στην πιάτσα του βόλεϊ και αποτέλεσε πρώτη είδηση στις ιστοσελίδες του χώρου, αφού είναι αλήθεια ότι σε πολύ κόσμο υπήρχε μια γαλήνια εικόνα για την κατάσταση στον σύλλογο του Έβρου.

Κυρίως μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παίκτες που συνυπέγραψαν την επιστολή έσπευσαν να την δημοσιοποιήσουν και από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, εκφράστηκαν πολλά σχόλια και στα περισσότερα από αυτά οι παίκτες επαινούνταν για την στάση τους και καλούνταν η διοίκηση να δώσει απαντήσεις.

Εντούτοις και ενώ τελειώνει η ημέρα, αντίδραση από την διοίκηση δεν έχει υπάρξει. Και δεν υπήρξε ούτε δημόσια μέσω κάποιας ανακοίνωσης ούτε όμως έστω ιδιωτικά μέσω της παρουσίας κάποιου μέλους της στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, που διεξήχθη κανονικά αν και σε βαρύ, όπως γίνεται αντιληπτό, κλίμα. Η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την αντίδραση της διοίκησης του Εθνικού είναι εκκωφαντική σιωπή.

Μάλιστα, αυτή η σιωπή δεν αφορά μόνο τα πέντε μέλη της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός, στην οποία ως γνωστόν ανήκουν και άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία με την μπλε φανέλα του συλλόγου, αλλά και την 15μελή διοίκηση του Ερασιτέχνη ΜΓΣ Εθνικού, που αποτελεί εποπτεύουσα αρχή και του Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης.

Δεν είναι όμως μόνο η διοίκηση που προκαλεί αίσθηση με αυτήν την σιωπή της. Αυτό που προκαλεί ακόμα πιο μεγάλη έκπληξη είναι ότι ακόμα πιο εκκωφαντική είναι η σιωπή της Λέσχης Φίλων του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, των οργανωμένων δηλαδή οπαδών της ομάδας που πριν ενάμισι μήνα είχε περάσει από γενεές δεκατέσσερις τον Νίκο Παλέντζα επειδή αποχώρησε από την ομάδα.

Η απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης της Λέσχης Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε αυτήν την ανοιχτή επιστολή των Ελλήνων παικτών της ομάδας (πολλοί από τους οποίους είναι Αλεξανδρουπολίτες) δίνει μάλιστα βούτυρο στο ψωμί όσων την κατηγορούσαν ότι στην πραγματικότητα αποτελεί μια ανεπίσημη έκφανση της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ