Μαζί Ασπίδα Ξάνθης και Xanthi Runners στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας Αττικής

 

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι Xanthi Runners και η Ασπίδα Ξάνθης συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας Αττικής.

Ο Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ καλεί όλους τους Ξανθιώτες να σταθούν αλληλέγγυοι στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, θύματα της θεομηνίας που έπληξε τα σπίτια τους και τη ζωή τους.

Με την ευκαιρία του αγώνα της αντρικής μας ομάδας με την ομάδα του Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ Κοζάνης, θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας Αττικής.

Ο Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Xanthi Runners στηρίζει την πρωτοβουλία της ομάδας μπάσκετ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ και καλεί όλους τους Ξανθιώτες να σταθούν αλληλέγγυοι στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, θύματα της θεομηνίας που έπληξε τα σπίτια τους και τη ζωή τους.

Με την ευκαιρία του 4ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Ξάνθης και του αγώνα μπάσκετ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ με την ομάδα του Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ Κοζάνης, θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας Αττικής.

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗ:

• ΡΥΖΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΕΥΡΙ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
• ΣΚΟΝΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ
• ΧΛΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

Η συλλογή των ειδών αυτών θα γίνει: :
• Το ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11 στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, από τις 9:00 έως τις 13:00
• Την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χριστίνα Χριστοδούλου» στο Εύμοιρο, από τις 15:00 έως τις 19:00.