Διεθνές προπονητικό καμπ γυναικείας πάλης φιλοξένησε για πέντε μέρες η Κομοτηνή

 

Στην Κομοτηνή βρέθηκαν το τετραήμερο 16 έως και 20 Νοεμβρίου νεαρές αθλήτριες της πάλης από την Ελλάδα και την Βουλγαρία στα πλαίσια προπονητικού καμπ που διοργάνωσε ο Α.Σ. Δημοκρίτειο.

Τους οικοδεσπότες του Α.Σ. Δημοκρίτειου πλαισίωσαν αθλήτριες από τους παλαιστικούς συλλόγους του Χάσκοβο, του Ντιμίτροβγκραντ και του Πλόβντιβ της Βουλγαρίας καθώς και του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας “Ημαθίων”, του Π.Σ. Πύργου “Τιτάν”, του ΠΑΑΠ “Ογχηστός” και του ΠΣ Βαθυλάκκου “Ήφαιστος”.

Την ικανοποίησή τους από την ποιότητα και το υψηλό επίπεδό των προπονήσεων που έγιναν το τετραήμερο αυτό εξέφρασαν οι προπονητές Θόδωρος Καρυπίδης (Α.Σ. Δημοκρίτειο), Πέτερ Κίρεφ (Βουλγάρικη αποστολή) και Χαράλαμπος Κουκλίδης (Π.Σ.Α. Ημαθίων) καθώς επίσης και το Δ.Σ. του παλαιστικού συλλόγου της Κομοτηνής δια του προέδρου Γιώργου Ντάσιου, δικηγόρου και του αντιπροέδρου Ιωάννη Μπάρμπα, διδάκτορα του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Οι αποστολές φιλοξενήθηκαν στον ξενώνα του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων -“Περπατώ”. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Συλλόγου Περπατώ Άλεξ Ταξιλδάρη για την φιλοξενία καθώς και τον διευθυντή του Κέντρου Αυτόνομης Διαβίωσης (ΚΕΑΔΑ) Μιχάλη Ραγκούση. Όπως επίσης και τον μεταπτυχιακό φοιτητή του ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ Νάσο Γκρεκίδη» δήλωσε στο palema.gr (από όπου και η φωτογραφία) ο Ιωάννης Μπάρμπας.