Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και βράβευση από τον Α/ΓΕΣ για τον Επίλαρχο του Έβρου (+photos)

 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι αθλητής από την Πύλη Τρικάλων, μόνιμος στρατιωτικός, που υπηρετεί στον Προβατώνα, Έβρου. Έχει διακριθεί αρκετές φορές και έχει λάβει τίτλους σε αγώνες Bodybuilding.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματοδόμησης (Βodybuilding) και την Δευτέρα ο Γιώργος Μαργαρίτης βραβεύτηκε από τον Αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή για την επιτυχία του αυτήν.

Το “τεθωρακισμένο” θηρίο του Δ’ Σώματος Στρατού υπηρετεί στον Προβατώνα του Έβρου και εκτός από την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων του, είναι γνωστός και για τις διαδοχικές διακρίσεις του σε παγκόσμιους αγώνες σωματικής διάπλασης της ομοσπονδίας IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness).

Καταξιωμένος στο χώρο της Ελληνικής Σωματοδόμησης, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο του Bodybuilding και του Fitness μέσα από τις συνεχείς επιτυχίες του αλλά κυρίως, όπως λένε αυτοί που τον ξέρουν, για την απαράμιλλη αφοσίωσή του στην απαιτητική καθημερινότητα της υπηρεσίας.

Η σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει:

«Βράβευση στο ΓΕΣ του Επίλαρχου Γεώργιου Μαργαρίτη:

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, βραβεύθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Επίλαρχος Γεώργιος Μαργαρίτης, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματοδόμησης (Βodybuilding), που διεξήχθη στην Αθήνα το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου 2017.

Θερμά συγχαρητήρια στον Επίλαρχο Γεώργιο Μαργαρίτη, ο οποίος ταυτόχρονα με την άριστη εκτέλεση των υπηρεσιακών του καθηκόντων, διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο αναδεικνύοντας τα ψυχικά και ηθικά του προσόντα και το πνεύμα αγωνιστικότητας που τον διακρίνει».