Ξέχασαν να προσκαλέσουν τους παλαίμαχους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του!!!

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης γιορτάζει τα 90 του χρόνια και στο πλαίσιο αυτό διοργανώνονται εκδηλώσεις επετειακές, ωστόσο στην πιο πρόσφατη από αυτές προσκλήθηκε και μάλιστα ως ομιλητής ο υφυπουργός Αθλητισμού και απουσίασαν επειδή δεν προσκλήθηκαν οι παλαίμαχοι του συλλόγου!

Το σχετικό θέμα ανέδειξε ο αναπληρωτής καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Θανάσης Κασαμπαλής αλλά όπως γίνεται αντιληπτό από το κείμενό του αλλά και τα σχόλια που το ακολούθησαν και τις κοινοποιήσεις που είχε, εκφράζει την θέση και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων του αθλητισμού της Αλεξανδρούπολης και του Εθνικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την συγκεκριμένη ανάρτηση την κοινοποίησε από το προσωπικό του προφίλ στο facebook και ο Μάκης Δημητριάδης συνοδεύοντάς την από αντίστοιχο καυστικό σχόλιο για την λησμονιά της διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ το θέμα δεν πήρε διαστάσεις μόνο στο βόλεϊ αλλά επεκτάθηκε και στο ποδόσφαιρο όπως φαίνεται από όσα γράφει ο παλαίμαχος παίκτης αλλά και μετέπειτα διαιτητής Χαράλαμπος Παμπορίδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάση Κασαμπαλή έχει ως εξής:

Αν και έχουμε απομακρυνθεί χρονικά από το γεγονός, επειδή αρκετοί φίλοι εξακολουθείτε να με ρωτάτε επίμονα γιατί κανείς από την ομάδα της γενιάς μου δεν παρευρισκόμασταν στην εκδήλωση του Εθνικού για τα 90 του χρόνια, και επειδή οι ερωτώντες γνωρίζετε πολύ καλά τη σημαίνουμε όλοι εμείς για το σύλλογο και γενικά για το βόλεϊ της Θράκης, και επειδή αναφέρθηκαν τα ονόματά μας αρκετές φορές κατά την παρουσίαση, έχω να πω με λύπη μου ότι απλά δεν είχαμε κανενός είδους “πρόσκληση”. Ούτε προσωπική (πολυτέλεια;) ούτε άλλου είδους έντυπη ή ψηφιακή!!! Και βέβαια δεν θα πήγαινε κάποιος σε τέτοιου είδους εκδήλωση απρόσκλητος εφόσον δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο ή άλλου είδους σχέση με το σύλλογο, όπως και δεν έχουμε οι περισσότεροι αν όχι όλοι! Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν επιλογή της διοίκησης αλλά μάλλον παράλειψη ή αστοχία ώστε τελικά να μην παραβρίσκονται άτομα που αποτελούν κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του συλλόγου ενώ αναφέρονταν τα ονόματά τους! Εύχομαι εάν ακολουθήσουν άλλου είδους αντίστοιχες εκδηλώσεις να μην επαναληφθεί και αντίστοιχη συμπεριφορά, διότι ούτως ή άλλως είμαστε έξω από τα δρώμενα του συλλόγου, τουλάχιστον ας διατηρήσουμε μια σωστή έστω τυπική σχέση!

Το σχόλιο του Μάκη Δημητριάδη, που κοινοποίησε την ανωτέρω ανάρτηση, έχει ως εξής:

Η απουσία πρόσκλησης για τους παλαίμαχους της ομάδας κάθε άλλο παρά τυχαία υπήρξε Θανάση μου!! Και το γνωρίζεις όπως όλοι μας πολύ καλά!! Καλή τύχη στους διοικούντες ενός μεγάλου συλλόγου που όμως δεν γνωρίζουν το μέγεθος του και αυτό είναι επικίνδυνο για το μέλλον του.