ΕΠΣ Έβρου: Σημαντική νίκη με ανατροπή του “νεανικού” και αήττητου Σουφλίου επί του Άρδα Καστανιών

 

Επιστροφή στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες για τον Έβρο Σουφλίου που επικράτησε του μαχητικού Άρδα Καστανεών με 3-1 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στην Α΄ ΕΠΣ Έβρου.

Οι λιγοστοί πιστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Δημήτρης Μπακιρτζής» είδαν ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι και την ομάδα του Σουφλίου χωρίς τον Πρεπούδη, να καταφέρνει να παίρνει τη νίκη κάνοντας την ανατροπή, ενώ θαύμασαν στο τέλος τους νεαρούς 16χρονους Θανάση Σιούη, Νίκο Τσακαλδήμη και τον 15χρονο Γιάννη Τσιομπανούδη που πήραν την παρθενική τους συμμετοχή με την ομάδα των Ανδρών.

Η πρώτη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 7′ με τον Πετκίδη να στέλνει την μπάλα άουτ, και τον Άρδα Καστανεών να προσπαθεί να βρει δίχτυα στο 13ο λεπτό όμως το σουτ του Παγωνίδη κόντραρε στο σώμα του Ράλλη και απομακρύνθηκε.

Μετά το πρώτο μισάωρο ο Έβρος είχε την υπεροχή στο γήπεδο σημειώνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στο 30′ ο Μυσιούδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπετζέκας έκανε την κεφαλιά, η οποία πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ επτά λεπτά αργότερα η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσομπανούδη πέρασε άουτ. Στο 39ο λεπτό ο Πετκίδης έκανε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή το οποίο πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια είχαμε ευκαιρία από τους φιλοξενούμενους με τον Παγωνίδη να κάνει το σουτ πάνω στην κίνηση αλλά ο τερματοφύλακας Δουλούδης να διώχνει με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ. Ωστόσο στο 41′ ο έμπειρος Πατέλης γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα του, Δουλούδη, ο οποίος υπέκυψε σε παράβαση και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καπετανίδης, και παρότι ο Δουλούδης έπιασε ελάχιστα τη μπάλα, κατάφερε να ευστοχήσει και να κάνει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι δεν σοκαρίστηκαν και κατάφεραν άμεσα να αντιδράσουν όταν στο 45ο λεπτό και μετά από την εκτέλεση φάουλ του Μυσιούδη η μπάλα ήρθε στα πόδια του Πετκίδη ο οποίος έκανε μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις για τον Άρδα, όταν στο 55′ ο Καπετανίδης έκανε το σουτ που κατέληξε άουτ. Από κει και μετά οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 62’ο Τσομπανούδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Ντινούδη να αποκρούει με τα πόδια και να κρατάει το μέχρι εκέινη τη στιγμή ισόπαλο αποτέλεσμα. Ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει και το ίδιο στο επόμενο λεπτό, αφού ο Μπετζέκας με κεφαλιά (έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μυσιούδη) έκανε την ανατροπή για το 2-1.

Δεύτερο λάθος από τον Πατέλη που ξαναγύρισε προς τα πίσω τη μπάλα, η οποία αρχικά… σταμάτησε στα νερά, με τον Δουλούδη να προλαβαίνει τον Τζιαφερίδη και η μπάλα να καταλήγει σε πλάγιο. Ο Κουρούδης στο 68′ έδωσε μια καταπληκτική ασίστ στον «Τσιρίλο» ο οποίος από πλάγια θέση εκτέλεσε τον Ντινούδη κάνοντας το 3-1, βάζοντας την ομάδα του μπροστά με δυο γκολ. Έπειτα από αυτό και μέχρι το τέλος του αγώνα δεν είχαμε κάτι ουσιώδες από τις δυο ομάδες με το 3-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης): Δουλούδης, Μπάμνιος (c), Παπαναστασίου (56΄ Λειλέκτσογλου), Μπετζέκας, Πατέλης, Μυσιούδης, Ράλλης, Κουρούδης (88΄ Τσιομπανούδης), Γιαννόπουλος, Τσομπανούδης (86΄ Τσακαλδήμης), Πετκίδης (84΄ Σιούης).

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Μυλωνάς): Ντινούδης, Τζόντζορας, Καλογερόπουλος, Χαρισιάδης, Γουγουλιάς (c), Πετράς (68΄Μπακιρτζής), Αλμπανίδης, Νάκου (75΄Χατζηαγοραστού), Τζιαφερίδης, Καπετανίδης, Παγωνίδης (81΄ Κασιαρίδης).