Β΄ Εθνική: Χαρακίρι για την Ροδόπη ’87 που αν και προηγήθηκε δις χάνοντας και πέναλτι ηττήθηκε από τον Αγροτικό

 

Δεν κατάφερε να πετύχει την δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη η Ροδόπη ’87 και αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, έχασε πέναλτυ και κλασικές ευκαιρίες για γκολ ηττήθηκε με 2-3 από τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.

Η ομάδα της Κομοτηνής αδίκησε την καλή προσπάθειά της αν και ξεκίνησε καλά και  προηγήθηκε στο 7’  με πλασέ της Τσουκαλά από συνδυασμό της Περιβολοπούλου με την Μπασούρη κάνοντας το 1-0.  Στην συνέχεια έχασε ευκαιρίες στο 9′ με την Πατεράκη, την Περιβολοπούλου στο 12′ με απ’ ευθείας φαουλ που μπλόκαρε σωτήρια Βήκα και στο 15′ και πάλι με την Περιβολοπούλου που σούταρε μόλις άουτ. Μεγάλη φάση και στο 23’ όταν η Γεωργοπούλου βγάζει κάθετα στην Μπασούρη που μέσα στην περιοχή πλάσαρε, αρχικά η Βήκα έδιωξε σωτήρια, η μπάλα στρώθηκε στην Πατεράκη που σούταρε με την Καλογεροπούλου να «σώζει» πάνω από την γραμμή, η Τσουκαλά να πάιρνει το ριμπάουντ που πλασαρε για να ξαναδιώξει σωτήρια και παλι η Βήκα. Και αφού δεν έγινε το 2-0 ή και το 3-0 στο 41’ από αμφισβητούμενο φάουλ η Λαζαρίδου το εκτελεί και η Αργυροπούλου ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο Αστέρας με την έναρξη χάνει κάποιες ευκαιρίες στο 48’ με φαουλ της Ναλμπάντη και το 50′ της Λαζαρίδου που εξουδετέρωσε η Βαδάση και στις δυο περιπτώσεις. Στο 60’ μεγάλη ευκαιρία για την Ροδόπη με την Μπασούρη που κέρδισε πέναλτι με την Περιβολοπούλου που σπανίως αστοχεί να το στέλνει στην Βήκα που απέκρουσε την μπάλα. Ωστόσο στο 67’ παίρνει το αίμα της πίσω όταν με απ’ ευθείας φάουλ έκανε το 2-1.

Στο 73’ από λάθος συνεννόηση στην άμυνα της Ροδόπης από Ζαχαριά και Περιβολοπούλου,  η Αργυροπούλου έκανε με πλάσε το 2-2, ενώ στο 81’  η Κουπετσίδου πλασάρει εύστοχα για το 2-3 για τις Θεσσαλονικιές. Κάποιες ευκαιρίες στο 84’ με κόρνερ της Περιβολοπούλου, στο 87’ με απ’ ευθείας φαουλ της ίδια που πέρασε άουτ και στις καθυστερήσεις με την Μπασούρη πέρασαν ανεκμετάλλευτες με το τελικό 2-3 να είναι άδικο με βάση την απόδοση των δυο ομάδων.

Διαιτητές οι Σταφυλάς, Ναζιρόπουλος, Χρηστίδου από την ΕΠΣ Έβρου.

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Περιβολοπούλου) : Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους (78’ Δαγκλή), Κακόψητου (70’ Γιώρκα), Γεωργαντά, Γεωργοπούλου, Τσουκαλά, Περιβολοπούλου, Πατεράκη (λ.τ. 50’ Αζρά), Ζαχαριά, Μπασούρη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ναϊκο) : Βήκα, Ναλμπάντη, Λαζαρίδου (λ.τ. 60’ Χατζηνίκου), Καλογεροπούλου, Τσαραμανίδου, Καλτσίδη, Βερβερίδου, Κουπετσίδου (88’ Πάντσεβα), Τερζοπούλου, Κεχαγιά, Αργυροπούλου (86’ Μουρατίδου).