Γ’ Εθνική: “Τζάμπα” εντός έδρας ήττα για τους Προσκυνητές από την Ελπίδα Σκουτάρεως

 

Αν και έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία η Δόξα Προσκυνητών ηττήθηκε προς το τέλος του αγώνα από την έμπειρη Ελπίδα Σκουταριου και έμεινε για ακόμη παιχνίδι με την εντυπώσεις πέφτοντας στην προτελευταία θέση μαζί με τον Ξηροπόταμο.

Η Δόξα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας στο 7΄ μετά από κόρνερ του Τρίχα κεφαλιά του Δραγανιδη μόλις άουτ, με τους Σερραίους να απειλούν στο 10′ όταν σε φαόυλ του δραστήριου Παπαβασιλείου μπλόκαρε ο Περτσάς. Ατυχία για τους Προσκυνητές στο 15′ όταν χτύπησε στο κεφάλι ο Σιδηρόπουλος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα και λογικά αντικαταστάθηκε από τον Πατούλια που εκανε ντεμπούτο στην Γ’ Εθνική.

Στο 22΄ και πάλι ο Παπαβασιλείου απέιλησε για την Ελπίδα όταν το μακρινό του σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του εμβρόντητου Περτσά. Στο τελευταίο τρίλεπτο η Δόξα απείλησε στο 42΄με σουτ του Ζήνωνος που πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 43′ με σουτ βολίδα του Μόσχου που εδιωξε ο Καστανιώτης και στο 45′ οταν σε φαουλ του Τριχα η μπαλα βρέθηκε στον Βασκο που δεν μπόρεσε απο καλή θεση να ανοιξει το σκορ αν πλάσαρε με φάλτσο τον Καστανιώτη που την έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ αρχικά στο 60΄ όταν σε όμορφη σέντρα του Μόσχου ο Κωφοκότσιος πήγε να διώξει τη μπάλα που παραλίγο να σκόραρε εναντίον της ομάδας του ωστόσο η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Καστανιώτη. Στο 75΄ από σέντρα του Γεωργιάδη ο Παπαβασιλείου με κεφαλιά έκανε το 0-1 παγώνοντας τους γηπεδούχους. Στο 83΄ η Δόξα απείλησε με τον Τριχα για την ισοφάριση που έφυγε λίγο άουτ με τον Γιώργο Ζυγκερίδη, αδερφό του πρωην φορ του Έβρου Σουφλίου, του Πανθρακικού και τώρα του Πανσερραικού Μπάμπη να “κλειδωνει” το ματς για την Ελπίδα με σουτ στο 87′. Στο 90΄ ο Ιωαννίδης έπιασε σουτ αλλά αρχικά ο τερματοφύλακας Κατσανιώτης της Ελπίδας έδιωξε τη μπάλα με το πόδι αυτή έφτασε στον Βάσκο που έπιασε σουτ αλλά αμυντικός την έδιωξε κρατώντας το 0-2.

Πλέον τα πραγματα δυσκολεύουν και για την δεύτερη ομάδα της Ροδόπης που έπεσε στην προτελευταία θέση και το εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με το Διδυμότειχο παίρνει χαρακτήρα τελικού.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Περτσάς, Φαρμάκης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος (15′ Πατούλιας), Γιολδάσης, Τρίχας, Ζήνωνος (58′ Βελή Χακάν Μεμέτ), Δραγανίδης (76′ Γαβριήλ), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκότσιος, Κασμερίδης, Μουσικάκης (90′ Πασχαλούδης), Δ. Στεφανίδης (75′ Ζιγκερίδης), Νικολίτσας, Γεράκης (62′ Κεχαγιάς), Καπετάνος (62′ Ν. Στεφανίδης), Παπαβασιλείου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ  ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ