Super League: Έδωσαν το σύνθημα της νίκης στους άνδρες οι νέοι του ΑΟΞ που επικράτησαν του Πανιωνίου

 

Το πρωί του Σαββάτου υποδέχθηκαν στη Ξάνθη τον Πανιώνιο οι νέοι του ΑΟΞ που ήθελαν να συνεχίσουν με νίκη και τα κατάφεραν αφού επικράτησαν εύκολα με σκορ 4-2.

Προηγήθηκαν δύο φορές, φτάνοντας μέχρι και το 2-0 με τα γκολ των Δουλγέρη και Σουλεϊμάν, τελικά δέχθηκαν το γκολ των φιλοξενούμενων που προσπάθησαν στο 63′ να αντιδράσουν με το τέρμα του Μαχαίρα, όμως απάντησαν γρήγορα εις διπλούν στο 65′ με τον Αγγελόπουλο και στο 80′ με τον Σουλεϊμάν που σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς φτάνοντας στο 4-1.

Βέβαια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν εκ νέου και μείωσαν ξανά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέτσα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 υπέρ της Ξάνθης που έδειξε έτσι τον δρόμο και έδωσε το σύνθημα της νίκης στην ανδρική ομάδα που παίζει με τον Πανιώνιο στα Πηγάδια το μεσημέρι της Κυριακής.

Μετά και από τη σημερινή νίκη της, η Κ20 του ΑΟΞ ξεπέρασε το σημερινό της αντίπαλο και σκαρφάλωσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Τζελέπης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Πεταλωτής, Αγγελόπουλος, Τσαπάρης (82′ Πατσιώρας), Δουλγέρης (85′ Θεοφυλάκης), Σαμπανίδης, Καλογιάννης (75′ Δημητρίου), Σουλεϊμάν.