LIVE το Ξανθιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής: Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης 1-0 (Τελικό Αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την εξέλιξη στο μοναδικό ντέρμπι μεταξύ ομάδων της Θράκης αυτή την εβδομάδα και μάλιστα ομάδων του ίδιο νομού, ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τις πληροφορίες από το γήπεδο της Φελώνης και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται και από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για την εξέλιξη του Ξανθιώτικου ντέρμπι της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον Ορφέα Ξάνθης.

Ώρα 14:10 Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον Ορφέα Ξάνθης διεξάγεται σήμερα Σάββατο, μετά από αίτημα των δύο ομάδων από κοινού, αφού συνέπιπτε με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα της μεγάλης ομάδας της Ξάνθης αύριο με τον Πανιώνιο.

Ώρα 14:15 Ο Άρης Αβάτου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Καρπερή, θέλει σήμερα τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί το καλό σερί που έχει φτιάξει όντας αήττητος από την 2η αγωνιστική, και να διατηρηθεί επίσης στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ώρα 14:19 Από την άλλη ο Ορφέας Ξάνθης μετά την νίκη εντός έδρας επί του Ξηροποτάμου την περασμένη εβδομάδα, θέλει σήμερα από τη πλευρά του τη νίκη, ώστε να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα και να ανυψωθεί στον βαθμολογικό πίνακα μετά το μέτριο ξεκίνημα του.

Ώρα 14:25 Μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:28 Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:31 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε την αναμέτρηση του ΑΟΞ στην Κέρκυρα, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:33 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:36 Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος», το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:39 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:40 Τρίτος χορηγός από το Διδυμότειχο η KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, που συνδυάζει την τέχνη με την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Ειδικεύεται σε  γάμους και βαφτίσεις σε όλον τον Έβρο (αλλά και σε όλη την Ελλάδα) και αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις στιγμές. Μπορείτε να δείτε δείγμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο instagram με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:43 Περνάμε στους χορηγούς από την πόλη της Κομοτηνής. Πολύτιμη λοιπόν στην μετάδοση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:48 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:49 Τέλος, χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Nike Magia αλλά και γενικότερα αθλητικό εξοπλισμό από το e-shop που διαθέτει (κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:51 Για τους γηπεδούχους του Άρη Αβάτου, ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τους: Αμουτζάκη, Κούτρα, Μπουνταγκίδη Α., Παπαδιώτη, Κουτσούμπα, Δόντσο, Γκέκα, Βαφειάδης, Κοτόπουλος, Μελισσόπουλος, Σαρηγιαννίδης.

Ώρα 14:54 Από την άλλη για τον φιλοξενούμενο Ορφέα Ξάνθης, ο Μπάμπης Χατζημεστής παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους εξής: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Μακράκης, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Μουμίν Ογλού, Μαλαδένης, Μπουνταγκίδης Γ., Χιντ Ιμέρ.

Ώρα 14:56 Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σάββας Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Διαμαντή και Κίτσο, όλοι από την ΕΠΣ Έβρου. Δείτε αναλυτικά όλους τους ορισμούς των αυριανών αγώνων με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:57 Μετράμε αντίστροφα πλέον για την σέντρα στο πρώτο φετινό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική.

Ώρα 15:00 Ενός λεπτού σιγή τηρείται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο, στη μνήμη των θυμάτων της κακοκαιρίας στη Μάνδρα Αττικής.

1′ Σέντρα στο γήπεδο της Φελώνης!

4′ Κατάμεστο το γήπεδο της Φελώνης, γεμάτες οι δύο κερκίδες.

5′ Ισορροπημένο φαίνεται το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να υπερισχύουν ελαφρά στην κατοχή της μπάλας έως τώρα.

8′ Πρώτη κίτρινη κάρτα του αγώνα, στον Γιάννη Μπουνταγκίδη για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Πέτρο Σαρηγιαννίδη.

15′ Γρήγορος ρυθμός και αρκετά σκληρό το παιχνίδι με τη συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών αγώνα. Από την αρχή του αγώνα όρθιοι και οι δύο προπονητές.

18′ Ο Γιάννης Καραγκιόζης εκτέλεσε ένα φάουλ απευθείας με τη μπάλα να φεύγει όμως τελικά πάνω από τα δοκάρια του Αμουτζάκη.

22′ Με τη συμπλήρωση του μισού του πρώτου ημιχρόνου, ο Ορφέας δείχνει πλέον να πατά καλύτερα και κερδίζει μέτρα στο γήπεδο.

23′ Προσπάθησε να απειλήσει ο Ορφέας, με τη σέντρα, όμως του Θόδωρου Τορομανίδη από αριστερά να κόβεται αρχικά από την άμυνα και μετέπειτα να μπλοκάρει ο Αμουτζάκης.

29′ Νέα διακοπή στο ματς για τραυματισμό ποδοσφαιριστή, αυτή τη φορά στο γήπεδο βρίσκεται πεσμένος ο Γκέκας.

32′ Νέα κίτρινη στο παιχνίδι για παίκτη του Ορφέα, αυτή τη στιγμή στον Γιάννη Καραγκιόζη για ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου στον Βασίλη Δόντσο.

37′ Χωρίς καμία ευκαιρία στο τελευταίο πεντάλεπτο.

41′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ορφέα, που βγαίνει στην κόντρα πολύ γρήγορα με τον Βασίλη Καραγκιόζη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τον Μουμίν ογλού Τουγιάλ, με τον τελευταίο όμως να μην προλαβαίνει τη μπάλα.

Ώρα 15:49 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Φελώνη! Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Ώρα 15:50 Επίσης χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» πουβρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 15:54 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, αλλά και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 15:59 Τέλος από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη, το συνεργείο Auto Gas Καραγιάννης, αλλά και το μουσικό καφέ Νόστος. Τέλος, το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 16:01 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, με μια αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης! Τη θέση του Βασίλη Καραγκιόζη παίρνει ο Χαλήλ Ιμπράμ.

50′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής και σούταρε, με τον Κατρανίτσα να διώχνει τελικά με προβολή.

53′ Λάθος έξοδος του Αμουτζάκη και μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα, με τον Μουμίν Ογλού να σουτάρει, αλλά να φεύγει τελικά άου.

60′ Δύο αλλαγές στο ματς, μία για κάθε ομάδα. Ο Χαριτίδης θα πάρει τη θέση Κοτόπουλου για τον Άρη και ο Πασχαλάκης θα αντικαταστήσει τον Τορομανίδη για τον Ορφέα.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου, ο Σαρηγιαννίδης μετά από εκτέλεση φάουλ έκανε την κεφαλιά, αλλά είδε τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γιάννη Ρούφου.

66′ Τρίτη αλλαγή για τον Μπάμπη Χατζημεστή, ο Κατρανίτσας δίνει τη θέση του στον Καρκατζάνη.

70′ Σουτ του Κοσμά Γκέκα, μπλοκάρει σταθερά ο Γιάννης Ρούφος και κρατά το 0-0 για τον Ορφέα.

74′ Δεύτερη αλλαγή για τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη, που ρίχνει στο ματς τον Οδυσσέα Γεωργιάδη στη θέση του Νίκο Μελισσόπουλου.

76′ Τελευταία αλλαγή για τον Ορφέα, ο Βασίλης Λαζαρίδης περνά στο ματς στη θέση του Γιάννη Καραγκιόζη.

80′ Γκολ για τον Άρη Αβατου! Ο Οδυσσέας Γεωργιάδης φαίνεται πως έιναι η χρυσή αλλαγή για τους γηπεδούχους, αφού λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και με φάση που ξεκινά από αριστερά κοντά στο χώρο του κέντρου, φεύγει στην κόντρα μόνος του και νικάει με πλασέ τον Γιάννη Ρούφο. Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης 1-0!

84′ Ο Ιμέρ τραβάει από τη φανέλα τον Δόντσο και αντικρίζει την κίτρινη κάρτα.

87′ Νέα αλλαγή για τον Άρη, ο Μιχάλης Ταχτσίδης περνάει στη θέση του Κοσμά Γκέκα.

89′ Τελευταία αλλαγή για το Άβατο, ο Γιώργος Ψεμματάς αντικαθιστά τον Αντώνη Χαριτίδη.

Ώρα 16:55 Τέλος του αγώνα στη Φελώνη. Τελικό Αποτέλεσμα: Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης 1-0!

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η σημερινή μετάδοσή μας, η έβδομη για τη Γ' Εθνική στη σεζόν. Ευχαριστούμε πολύ την Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι ο μεγάλος μας χορηγός. Ευχαριστούμε ακόμα από το Διδυμότειχο το μουσικό καφέ «Νόστος»,  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη  και την KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, από την Ξάνθη το Sports Cafe "La Bombonera"στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα, τα καφέ ζαχαροπλαστεία Fresh-Co και την βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli και από την Κομοτηνή τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87, την «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα  στην οδό Μακεδονίας 39  και το Coffee Lab στην Οδό Ορφέως. Τέλος, χορηγός των μεταδόσεων της Γ' Εθνικής είναι η εταιρεία Football Pro από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Nike Magia (κλικ ΕΔΩ).