Α2 Γυναικών: “Βούλιαξε” στην Καλαμαριά τα κορίτσια της Νέας Βύσσας ο Ναύαρχος Βότσης

 

Σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική που έγινε στην Θεσσαλονίκη και την Καλαμαριά ανάμεσα στον Ναύαρχο Βότση και στην Νέα Βύσσα οι Εβρίτισσες γνώρισαν τελικά την ήττα με 3-1 σετ και έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι βολεϊμπολίστριες της Εβρίτικης ομάδας μπήκαν πολύ καλά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν του πρώτο σετ με 22-25, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού έχασαν τρία συνεχόμενα σετ και γνώρισαν τελικά την ήττα φεύγοντας με άδεια χέρια από την Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ο Ναύαρχος Βότσης μπήκε πιο αποφασισμένος στο δεύτερο και στο τρίτο σετ και έδειξε πως ήθελε τη νίκη, και κάπως έτσι τα πήρε αμφότερα με τελικό σκορ 25-17. Μάλιστα οι γηπεδούχες παίκτριες δεν σταμάτησαν εκεί, αφού κλείδωσαν και τη νίκη, παίρνοντας το τέταρτο σετ με 25-20.

Έτσι με το σημερινό τρίποντο ο Ναύαρχος Βότσης ανέβηκε έστω και προσωρινά με παιχνίδι παραπάνω στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 10 πόντους, ενώ ο ΑΟ Νέας Βύσσας έμεινε πίσω με 9 βαθμούς.

Τα σετ: 22-25, 25-17, 25-17, 25-20

ΑΟ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ (Βλασακίδης): Μπαρή, Παπαδοπούλου, Μαρμπούδη, Παπαστεφάνου, Δαμιανίδου, Βεζυργιαννίδου, Λελεντζή (λ) /  Βελικά, Αϊναλή