Α2 Ανδρών: “Περίπατος” της ΑΕ Κομοτηνής στο “Νίκος Σαμαράς” επί του ΑΟ Ορεστιάδας

 

Αναμενόμενη νίκη την τρίτη συνεχόμενη και την τρίτη εκτός έδρας πήρε η ΑΕ Κομοτηνής στο “Νίκος Σαμαράς” επί των εφήβων του ΑΟ Ορεστιάδας με 0-3 και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Τα παιδιά του Ηλία Κρεούζη έφτασαν έτσι τους 11 βαθμούς και ανέβηκαν στην πρώτη τριάδα με τον ΑΟΟ να μένει στο μηδέν και έχοντας απολογισμό σε πέντε παιχνίδια κανένα κερδισμένο και δεκαπέντε χαμένα σετ.

Στα του αγώνα η ΑΕΚ που έκανε αρκετές αλλαγές, εκτός από το πρώτο σετ, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και στα τρία σετ με τους νεαρούς του Πασσαλίδη να παλεύουν αρκετά να μην μπορούν ωστόσο να κοντράρουν τους αντιπάλους τους.

Πήρε το πρώτο σετ έστω και λίγο δύσκολα με 23-25, ενώ στα επόμενα δύο είχε πολύ πιο εύκολο έργο, αφού επικράτησε αρχικά με 17-25 κάνοντας το 0-2 και κλείδωσε τη νίκη με το 14-25 του τρίτου σετ.

Τα σετ: 23-25, 17-25, 14-25

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Πασαλίδης): Τσιουτσιουλούδης, Αντωνιάδης, Κανταρίδης, Μποζίδης, Παπαναστασίου, Παλάκης, Φιλιππίδης (λ)/ Πεχλιβανίδης, Εμμανουηλίδης

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Κρεούζης): Δαλδαβερένης, Χρηστουηλίας, Παπαδάκος, Μετγιάζης, Στοϊλούδης, Ανδρεάδης, Αρχοντούδης (λ) / Χρηστάκος, Μπουφίδης, Παπαγεωργίου, Βαργεμιτζίδης (λ)