Α2 Ανδρών: Ήττα της ΓΕ Αλεξανδρούπολης στην Καλαμαριά από τους “Πόντιους” του Απόλλωνα

 

Την ήττα γνώρισε για την 5η αγωνιστική της Α2 Ανδρών η ΓΕ Αλεξανδρούπολης στην Καλαμαριά από την δυνατή αν και νεοφώτιστη ομάδα του Απόλλωνα.

Αν και οι νεαροί της ΓΕ Αλεξανδρούπολης του Ιπποκράτη Δήμητσα πάλεψαν δεν τα κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση απέναντι στους έμπειρους παίκτες του Απόλλωνα και ηττήθηκαν στην Καλαμαριά με 3-1 σετ, κι έτσι επιστρέφουν με άδεια χέρια στην Αλεξανδρούπολη.

Τα πρώτα δύο σετ πήγαν εύκολα στους γηπεδούχους που επικράτησαν με 25-14 και 25-16 σε πρώτο και δεύτερο σετ αντίστοιχα κάνοντας το 2-0, με την ΓΕΑ να προσπαθεί να αντιδράσει κάνοντας το 2-1 με το 24-26 του τρίτου σετ, αλλά να χάνει τελικά με 3-1 σετ στο τέταρτο και τελευταίο με σκορ 25-16.

Η ομάδα της ΓΕΑ έμεινε έτσι στους 6 βαθμούς με τους “Πόντιους” μετά την ήττα τους στην Ορεστιάδα από τον Άθλο να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα και να φτάνουν τους 12 βαθμούς και στην πρώτη θέση.

Τα σετ: 25-14, 25-16, 24-26, 25-16

ΓΕ Αλεξανδρούπολης (Δήμητσας) :Γατέλας, Φλετούρης, Αλ. Αλεξάκης , Αλεξανδρόπουλος, Αλεξ. Αλεξακης, Κωνσταντινίδης, Ποιμενίδης (λ) / Τιάκας, Μπελέζης, Ανδραβίζος